!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
topetwrx:
Μπράβο ρε Χάρη!!! Μια από τα ίδια! Δεν φανταζόμουνα ΠΟΤΕ τον εαυτό μου με κάμπριο! Να τα χαιρόμαστε όλοι μας!! :excited:
Σήμερα πάλι σκεφτόμουνα πόσο μου λείπει και πόσο ωραία περνώ με αυτό το αυτοκίνητο, είτε μόνος, είτε με τη γυναίκα μου είτε με άλλη παρέα! Αυτά τα αυτοκίνητα είναι ψυχοθεραπεία, είτε πας γρήγορα είτε αργά!! Απίστευτο!!! Όπως έχω πει ξαναθυμήθηκα μετά από ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρόνια τις άσκοπες βόλτες! Εγώ, το ΜΧ5, η γυναίκα μου συνήθως, μουσική, βόλτες χωρίς πρόγραμμα εκτός πόλης και δεν θέλουμε γυρίσουμε σπίτι!!!
Πάντα ανοιχτό φυσικά!!
Αχχχ λίγο έμεινε για την Άνοιξη!!
dimsabas:
Εγώ πάλι οδήγησα πρόσφατα ένα 2.5 1.6 κι απορούσα με τον εαυτό μου. Πώς χωρούσα. Πώς ανεχόμουν τη μηδενική ηχομόνωση, την ελλιπή παθητική ασφάλεια.
Πάει, έχω πουρέψει τελείως...
jSkyline:
Ρε Δημήτρη χωρίς καθίσματα, μοκέτες και κουκούλα που ήταν το δικό σου γιατί να μην χωράς!?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Liakos:
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2021, 10:42:36 AM ---Ρε Δημήτρη χωρίς καθίσματα, μοκέτες και κουκούλα που ήταν το δικό σου γιατί να μην χωράς!?
--- End quote ---
@dimsabas πώς σε πετσόκοψε έτσι!
option-D:
--- Quote from: Liakos on January 28, 2021, 11:09:23 AM ---
--- Quote from: jSkyline on January 28, 2021, 10:42:36 AM ---Ρε Δημήτρη χωρίς καθίσματα, μοκέτες και κουκούλα που ήταν το δικό σου γιατί να μην χωράς!?
--- End quote ---
@dimsabas πώς σε πετσόκοψε έτσι!
--- End quote ---
Να σε (σας) πετσοκόψω κι εγώ λίγο, δεν πήρε μπόι μέσα σε μια νύχτα που κατήργησε τα πράγματα αυτά. Όταν γνώρισα το Δημήτρη είχε ένα εργοστασιακό sporty, με τα θερμαινόμενά του και όλα.
Ακόμα θυμάμαι όταν άνοιγε την κουκούλα που μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι και να κοιτάει πάνω από το τελάρο :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version