!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (1015/1071) > >>

topetwrx:

--- Quote from: topetwrx on January 04, 2021, 08:42:53 AM ---Χρόνια πολλά σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

--- End quote ---
Επειδή έγινε κάποιο μπέρδεμα, ολοκληρώνω το παραπάνω μήνυμα....

Χρόνια πολλά και καλά σε ΟΛΟΥΣ σας, καλή χρονιά με υγεί, τελειώνοντας με αυτή την πρωτόγνωρη περιπέτεια, επιστρέφοντας το δυνατόν συντομότερο στην κανονικότητα της ζωής μας και ακόμη καλύτερα!

the_george:
Guys καλή χρόνια σε όλους!
Γρηγορη ερώτηση:Μου ζήτησε φίλος να του στείλω κάτι parts από Αγγλία αφού τα στείλει πρώτα σε εμένα, καθώς τα βρήκε μεταχειρισμένα εδώ πολύ φθηνότερα.
Έχει νόημα να δωσω την full αξια (£400) του δέματος στο Royal Mail, δεδομένου πως παίζει να φάει τρελο καπέλο μετά από το ελληνικό τελωνείο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

kirosport:
χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!!

spoumi:

--- Quote from: the_george on January 04, 2021, 10:17:08 PM ---Guys καλή χρόνια σε όλους!
Γρηγορη ερώτηση:Μου ζήτησε φίλος να του στείλω κάτι parts από Αγγλία αφού τα στείλει πρώτα σε εμένα, καθώς τα βρήκε μεταχειρισμένα εδώ πολύ φθηνότερα.
Έχει νόημα να δωσω την full αξια (£400) του δέματος στο Royal Mail, δεδομένου πως παίζει να φάει τρελο καπέλο μετά από το ελληνικό τελωνείο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Νομίζω πως τελικά συμφωνήθηκε ότι δεν θα υπάρχουν τελωνειακοί δεσμοί μεταξύ UΚ και ΕΕ.

Reverant:
Το έγραψα και αλλού αλλά το γράφω και εδώ. Δασμοί δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως τελωνειακή διαδικασία και άρα χρεώσεις, όπως και χρέωση ΦΠΑ 24%. Άρα μην νομίζει κάποιος ότι δεν θα υπάρχει τελωνείο. Πχ σε ένα δέμα 1000€ θα πληρώσει τελωνείο μεταξύ 300 και 350€ ανάλογα με το ποιός courier θα φέρει το δέμα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version