!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Vidias:
Ρε λαμογια...
@iliasfyntanidis Ρε με δουλευεις...?ειχαμε πει συγκεκριμενες ημερομηνιες.και μαλιστα μου εκανε εντυπωση που δεν πηρες.
Ημουν μαλιστα διαθεσιμος,πεταχτηκα μεχρι Πατρα και ηπιαμε και 2 μπυρακια με τον αξιοτιμο @HarryB :giveheart: :giveheart::giveheart:
Ζαντες,μπλεξαμε τα μπουτια μας...
@matt21 Θα ανεβω μωρη λαμια...ειπαμε,εχουμε δουλεια να κανουμε (και μαζι,μην κανεις την παπια)
Αμα θετε ουισκι πριμο παντως,μετα χαρας να κατεβετε...
Κανονιστε να βρεθουμε ολοι....ΟΛΟΙ @HarryB
nikos6:
--- Quote from: HarryB on November 23, 2020, 06:14:42 PM ---Συμφωνα με τις υπογραφες υπαρχουν οι ιδιες ζαντες σε 2 αμαξια ταυτοχρονα παντως... :llol:
Αντε καντε κανα απντειτ!
--- End quote ---
@matt21
2 άτομα λέει.... :llol: :llol: :llol:
Μοοονοοο 2 λέω εγώ???
matt21:
Κοίτα να δεις που γίνεται μόδα.
Σε λίγο δε θα βάζει ο κόσμος jr7 και tfs3 :llol:
nikos6:
Το τιεφες3 τι είναι? Καινούργιο vag?
mx5silver:
προχτες περασα κτεο το αβενσις.
πλεον στο χαρτι του κτεο αναγραφει το ετος και τα χιλιομετρα για ολα τα παρελθοντα ετη που εχει περασει το αμαξι..
συγκεκριμενα στο δικο μου πχ ειχε γραμμενα ολα τα χιλιομετρα απο το 2008 και ανα δυο ετη μεχρι και σημερα
οποτε αν καποιος πωλητης εχει κανει καμια λαδια στα παρελθοντα ετη, μαλλον την πατησε :angel:
και φανταζομαι τι σοκ θα περασει οποιος πηρε "καλο" μεταχειρισμενο με 30.000χμ, και ξαφνικα δει στο χαρτι του κτεο προηγουμενη ενδειξη 120.000χμ.... :tanevramou:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version