!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (1004/1071) > >>

topetwrx:
Ας γράψω τον πόνο μου…

Δυστυχώς ήρθε η ώρα, που κατά βάθος δεν περίμενα ποτέ, να αποχωριστώ το Ιmpreza μου, 20 χρόνια μετά, με 90338 χιλ., το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση. Ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν η πραγμάτωση παιδικών ονείρων, μαζί με τους 2 κολλητούς μου (μια που και αυτοί πήραν ίδιο αμέσως μετά), το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές, εμπειρίες και φιλίες σε όλη την Ελλάδα!

Η θλίψη ΤΕΡΑΣΤΙΑ, αλλά δυστυχώς εδώ και 8 χρόνια το αυτοκίνητο ήταν κλεισμένο σε γκαράζ, χωρίς να διαφαίνεται η δυνατότητα να το βγάλω ξανά στο μέλλον. Κάθε άλλο…

Εύχομαι να έπεσε σε καλά χέρια και εκ πρώτης όψεως αυτό δείχνει. Το πήρε τελειόφοιτος νεαρός φοιτητής στην Κοζάνη, από Αθήνα, οπότε θα κυκλοφορεί ανάμεσα σε εσάς τους Αθηναίους! Δείχνει ότι είναι ίδιας φιλοσοφίας με εμένα, ο κολλητός του έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUBARU και ελπίζω να το αγαπήσουν και να το φροντίζουν όπως και εγώ!!

Στο σπίτι πέρα από τον δικό μου θρήνο έχουμε και τον θρήνο του γιου μου!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο της ζωής μου έκλεισε, όχι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί έπρεπε. Νοιώθω ευνουχισμένος….

HarryB:
Αποστολε δε πειραζει. Να εισαι καλα και θα ερθουν αλλα με την σειρα τους.

SteliosR:
Αποστόλη ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα ανοίγει! Επικεντρώσου στο δεύτερο για να είναι πιο εύκολη η αλλαγή!!!! :hello: :hello:

kirosport:
συνονοματε δε πειραζει...το βασικο ειναι οτι παει σε καλα χερια οπως λες...σαφως θα ειχαμε τα ιδια συναισθηματα με εσενα ολοι μας...ειδικα με τετοιο ξεχωριστο οχημα οπως το σκουμπυ σου.υγεια πανω απο ολα και τα καλυτερα θα ερθουν!

mx5silver:
ααχχ, σε καταλαβαινω απολυτα.
αυτο σκεφτομαι και εγω πιο πολυ, το κλαμα και την στεναχωρια μιας και εχω ταξει το μχ5 στον μικρο...
γιαυτο βαδιζουμε  και εμεις στον ογδοο  χρονο πλεον χωρις πινακιδες...
αλλα του χρονου που θα γινει 30, θα παω να παρω ιστορικες να τελειωνουμε... ;D

τα καλυτερα ευχομαι για το μελλον, με εναν αξιο αντικαταστατη του ιμπρεζα στο γκαραζ σου :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version