!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Gas21:
Ναι.
iliasfyntanidis:
Ζητείται άτομο για εργασία σε μηχανουργείο.
Απαραίτητα
1)Βασικές γνώσεις τόρνου
2)Άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας
3)Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
4)Υπευθυνότητα
Τα υπόλοιπα μέσω προσωπικού μηνύματος.
Ευχαριστώ.
topetwrx:
Κάτι που εξιτάρει είναι όταν βλέπω αυτοκίνητα κάποιας ηλικίας σε άριστη κατάσταση, ασχέτου μάρκας φυσικά! Πόσο μάλλον όταν είναι και αυτοκίνητο που λατρεύεις!!
Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και πάλι (δεν ξέρω για πόσο), ΜΧ5 ΝΒ, στον καλύτερο συνδυασμό χρώματος μέσα-έξω, κατά την προσωπική μου γνώμη, αλλά και των περισσοτέρων, πράσινο μεταλλικό με μπεζ δέρματα και ξύλινο τιμόνι.
Το αυτοκίνητο είναι γυναίκας γνωστού μου γιατρού, πρώτο χέρι, ελάχιστα χιλιόμετρα και πρώτο χέρι! Είχα να το δω πολλαααα χρόνια! Σε μαγνητίζει από την κατάστασή του και μόνο! Χιλιόμετρα έχει δεν έχει 20000! Η κουκούλα γυαλίζει λες και μόλις βγήκε από το εργοστάσιο, μια που πάντα είναι κλεισμένο σε γκαράζ και ήλιος δεν ξέρει τι θα πει!! Το είδα 2 φορές και κυριολεκτικά το χάζευα!!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!!
Liakos:
Χθες πέτυχα στη γειτονιά ένα γαλάζιο Morgan να βολτάρει top down... εννοείται σε κατάσταση βιτρίνας. :giveheart:
jSkyline:
Απορία...
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, χθες μετά από 1,5 περίπου μήνα μετακίνησα το ΜΧ, εντάξει όπως ήταν λογικό είχε μείνει πάλι από μπαταρία, όμως αυτό που παρατηρώ, όλες τις τελευταίες φορές που το οδήγησα, μέσα στην καμπίνα έχει μια μυρωδιά, μοιάζει σαν βενζίνη, ίσως και λάδι. Μπορεί κανείς να φανταστεί τι είναι ; Έχει τύχει σε κανένα; Να την έχει ακούσει η αντλία βενζίνης ;
Γενικά το αμάξι είναι 100% λειτουργικό, δεν κομπιάζει, έχει σταθερό ρελαντί και όλα δουλεύουν αρμονικά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version