!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (996/1071) > >>

Nettos:

--- Quote from: Liakos on June 19, 2020, 06:16:56 PM ---Αν ξένα = αμερικάνικα, οι αμερικάνοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται εκτός της ηπείρου τους... Μην εμπιστεύεσαι.

Είναι διαφορετικές πάντως.

--- End quote ---

Ναι, σε Αμερικάνικα αναφερόμουν. Εκεί βρήκα και ελάχιστα για την tein monosport που κοιτούσα ως εναλλακτική. Από αυτά που έγραφαν,  δεν πείστηκα είναι η αλήθεια.

Nettos:

--- Quote from: soukos333 on June 20, 2020, 10:23:23 AM ---εαν μπαινεις πιστα σκεψου μηπως πας για την meister clubrace, με ελατηρια 10/6,  εδω την εχει διαθεσιμη https://www.ebay.co.uk/itm/Meister-R-ClubRace-Coilovers-for-Mazda-MX-5-NC-2005-2014/114099291507?hash=item1a90d90573:g:ObkAAOSwTkVeOdiM

--- End quote ---

Σε ευχαριστώ γιατί την εναλλακτική αλλά νομίζω ότι θα παραείναι  σκληρό για χρήση εκτός πίστας.

Dimitris n:
εχω το keyless στο nc και νομιζω πως οι μπαταριες και των δυο καρτων τελειωνουν γρηγορα...εχω αλλαξει τρεις φορες στην μια καρτα που χρησιμοποιω περισσοτερο απο τον οκτωβριο του 19  και δυο φορες στην δευτερη καρτα

δεν εννοω πως μενουν εντελως χωρις μπαταρια αλλα οτι μειωνεται η αποσταση εμβελειας των καρτων....

SkidRow:
Χαιρετω την παρεα, μια ερωτηση σχετικα με τα Μεγαρα ρε παιδια, γιατι δεν βρισκω πολλα πραγματα σχετικα..
Ποτε και πως μπορεις να μπεις μετα τις τελευταιες αλλαγες που εχουνε κανει;
Ισχυει οτι μπορεις να μπεις ΜΟΝΟ σε track days με το σχετικο αντιτιμο που βγαινει γυρω στα 150 ευρω ;

Liakos:
Στο topic των Μεγάρων κάτι έχει γραφτεί από τις αρχές του χρόνου.

Ελεύθερη είσοδος δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Συμμετοχή μόνο σε διάφορες εκδηλώσεις.

Έχει μια το HTTC για 28/06 με 80€ για open pit lane.

Με τις θερμοκρασίες της εποχής και με ώρα έναρξης 08:30 ότι προλάβεις να κάνεις το πρωί δηλαδή... 2-3 sessions πριν φας εσύ και το μοτέρ/περιφερειακά τα 35αρια...

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version