!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (993/1071) > >>

option-D:

--- Quote from: topetwrx on June 09, 2020, 01:47:42 PM ---
--- Quote from: HarryB on June 09, 2020, 11:52:34 AM ---Η ασφαλεια παντα υποχρεωτικη ηταν. Επισης οντως ελεγχουν ηλεκτρονικα αν οι πινακιδες τις οποιες δεν εχεις καταθεσει ειναι ασφαλισμενες, και αν δεν ειναι τρως το προστιμο σου. Αν εχεις καταθεσει πινακιδες ομως...

--- End quote ---
Χάρη αυτό είναι δεδομένο ότι μπορούν να το ελέγξουν σε έλεγχο. Ξέρω όμως και το άλλο που αναφέρω, ότι αυτόματα γίνεται ο έλεγχος και αν το σύστημα βγάλει το ''χ'' όχημα ανασφάλιστο, τότε έρχεται πρόστιμο.

Προφανώς αν έχεις παραδώσει πινακίδες τότε δεν βγάζεις ασφάλεια. ;)

--- End quote ---

Ισχύει η ηλεκτρονική διασταύρωση ανεξάρτητα από έλεγχο τροχαίας. Το ξέρω γιατί έχω φάει πρόστιμο για ξεχασμένο μηχανάκι που έχω και δεν κινείται (το είχα έξω και μέσα σε ένα βράδυ έκλεψαν τα πάντα και το άφησαν σχεδόν κουφάρι - ας το έπαιρναν ολόκληρο καλύτερα) αλλά του πληρώνω κανονικά τα σήματα.

jSkyline:

--- Quote from: Dasimo on June 09, 2020, 07:02:36 AM --- οι αλήτες όλοι οδηγούν BMW 

--- End quote ---
Παρότι και αυτή με τη μλκια που κάνει θα έπρεπε να οδηγεί BMW... έχει ένα δίκιο!

Γενικά τα ανασφαλιστα έχουν εξαφανιστεί και πολύ καλώς εφαρμόστηκε αυτός ο νόμος. Γιατί ναι μεν η πολιτεία το έκανε για εισπρακτικούς λόγους, αλλά εξαφανίστηκαν και τα φαινόμενα ασφαλιστών που τσεπωναν τα λεφτά και δεν τα έδιναν ποτέ στην ασφαλιστική.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

steve:
Η μάσκα/γρίλια του  NC του 2007 είναι ίδια με του 2008? έτσι μου φαίνεται..

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gas21:

--- Quote from: steve on June 13, 2020, 08:52:42 AM ---Η μάσκα/γρίλια του  NC του 2007 είναι ίδια με του 2008? έτσι μου φαίνεται..

--- End quote ---

Γιατί να μην είναι ;

steve:

--- Quote from: Gas21 on June 13, 2020, 11:08:45 PM ---
--- Quote from: steve on June 13, 2020, 08:52:42 AM ---Η μάσκα/γρίλια του  NC του 2007 είναι ίδια με του 2008? έτσι μου φαίνεται..

--- End quote ---

Γιατί να μην είναι ;

--- End quote ---
μηπως αλλαξε διαστασεις ξερωγω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version