!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (988/1071) > >>

option-D:
Μια φορά είχα βάλει το mx5 μέσα στα ΚΑΑΥ (μαλακία μου εν μέρει) και το έχω παρκάρει μόνο του, μακριά απ' όλους και απ' όλα. Εκεί τα ποδήλατα δίνουν και παίρνουν στο μεταξύ και πάει ένα πιτσιρίκι και το τριγυρίζει και ενώ το βλέπω από μακριά, πάει και πέφτει επίτηδες πάνω στον μπροστά προφυλακτήρα. Φάνηκε ότι το έκανε επίτηδες και γελούσε μάλιστα. Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω, δυστυχώς, παρόλο που εσωτερικά έβραζα. Στα καλά του τότε το αυτοκίνητο btw, τώρα έχει ρημάξει.

iliasfyntanidis:
Εδώ ώριμοι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα ψήφου χτυπάνε και φεύγουν,τα πιτσιρίκια θα κολλήσουν που τα βλέπουν όλα σαν παιχνίδι.

Παρεμπιπτόντως παρκάρω σχεδόν κάτω από το σπίτι μου όταν δεν το έχω στο κλειστό γκαράζ.Πίνω τον καφέ μου πολύ πιο ευχάριστα. Ποδήλατα πολλά, πιτσιρίκια παντού μερικά μαγκάκια μερικά πιο ψαρωμένα.
Χαίρομαι τις συζητήσεις τους...
1)3 πιτσιρικάδες διαφωνούν για αν το Mazda είναι πισωκίνητο...Μα έχει δισκόφρενα πίσω ρε, άρα είναι πισωκίνητο... Μπλα μπλα επιχειρήματα.. Η ατάκα που με αποτέλειωσε "Ο πατέρας μου μου είπε ότι τα πισινοκινητα έχουν καταργηθεί είπε ο ένας και εκεί τελείωσε η συζήτηση"

2)Περνάει μια παρέα. "Πωπω κοίτα ρε φίλε λάστιχα, 200 ευρώ το ένα κάνει είναι αγωνιστικά , κοίτα roll bar πάνω από 1000 ευρώ, αυτός πρέπει να έχει πολλά λεφτά" εγώ πίνω φραπέ στο μπαλκόνι.

Το αγαπημένο μου είναι όταν βλέπω γάτα να χώνει την μούρη της στο χαμόγελο στην πουστια σιγά σιγά...Πατάω συναγερμό και πετάγεται στα 2 μέτρα στον αέρα χωρίς φορά. Τις θαυμάζω! και πεθαίνω στα γέλια!

harisport:
Αυτα τα ακουμε συχνα δυστυχως Ηλια. Περναω με το αμαξι απο στενο, σταματω στη διαβαση γιατι δεν ειμαι κλασσικος ελληναρας, περνανε πιτσιρκι και μπαμπας και κανει ο μικρος ' πωπω κοιτα εχει κιτρινα φρενα, εχει αγωνιστικα φρενα αυτο' και λεει ο μπαμπας του 'οντως', με σοβαρο υφος. Χαλαλι τα 5 ευρω για το σπρει  :P
Δυστυχως ή ευτυχως, τα μχ5 παραεγιναν γνωστα λογω καναλιων στο youtube. Δυστυχως γιατι ολοι νομιζουν οτι ειμαστε ολοι drift king και ειδικα η αστυνομια, ευτυχως γιατι ανεβαινουν οι τιμες

Liakos:
Ναι αλλά εσείς δεν έχετε Ferrari οπως εγώ.

"Μπαμπά μπαμπά κοίτα Ferrari!"  :llol: :llol: :llol:

Dasimo:
Η αλήθεια είναι ότι τα πιτσιρίκια πλέον δεν έχουν σεβασμό . Θεωρούν τα πάντα δεδομένα . Επίσης αλήθεια είναι ότι κινούν τα ποδήλατα πολύ κοντά στα σταματημένα η κινούμενα οχήματα αγνοώντας βασικούς νόμους της φυσικής που εμείς στην ηλικία τους τηρούσαμε ευλαβικά . Γενικά υπάρχει εκεί έξω μια κακώς εννοούμενη yolo αντίληψη που με ξεπερνάει . Μου έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό ατυχήματα που αφορούν περιορισμένη ευθύνη συμπολιτών μας οι οποίοι μάλιστα σε περίπτωση που πεις οτιδήποτε είναι έτοιμοι να σε λιντσάρουν.
Υπομονή παιδιά.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version