!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
SteliosR:
Κ εγώ με αλλαγμένους οδηγούς, +1 δεν φτιάχνει το θέμα.
Αλλά αν φεύγει η μπίχλα επάνω σε τακτά χρονικά βοηθάει σίγουρα. Θα εκπλαγείς αν τις καθαρίσεις μία φορά, με το πόσο βρώμικες είναι!
philosopher:
Βάλτε roll-bar παιδιά, και εγώ άλλαξα τις βάσεις (εντός εγγύησης παρακαλώ 8) ) χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, περίπου 15-20% καλύτερη επαναφορά.
Όταν έβαλα το roll-bar όμως και φύγανε τα πλαστικά κτλπ η επαναφορά έγινε σα καλό γερμανικό (ΟΚ είμαι λίγο υπερβολικός :tease: αλλά σημειώθηκε αξιοσημείωτη πρόοδος).
Dasimo:
Πόση αλητεία πια....; Βαθούλωμα στο αψεγάδιαστο κορμάκι του NC μου από κακοπροαίρετο χέρι. Αφάνταστο ξενέρωμα από βαθούλωμα που προέκυψε από δολιοφθορά . Δεύτερη φορά μετά από κλειδί που γρατζουνιές τρία βαψίματα (πόρτα φτερό καπό ) . Ξέρεις κάτι ρε άχρηστε που το έκανες ; Εγώ έχω και θα έχω πάντα να το φτιάχνω , μην απορείς εσυ που δεν θα αποκτήσεις τίποτε......Συγγνώμη παιδιά αλλά έπρεπε να βγει από μέσα μου αυτό...
Liakos:
Μαλακία...
Πού συνέβει? Στο σπίτι, στη δουλειά, κάπου τυχαία?
Εμείς βρήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Fiesta
1. σημάδι στην πόρτα, μάλλον από άνοιγμα άλλης πόρτας σε κάνα super market. Ευτυχώς εξαφανίστηκε με κρέμα.
2. Χτυπηματάκι κάτω από το εμπρός φανάρι. Μικρό αλλά όταν ξέρεις ότι είναι εκεί συνέχεια πέφτει το μάτι σου. Υποθέτουμε από κάποιο πιστιρίκι της γειτονιάς του οποίου έφυγε πάνω στο αμάξι το ποδήλατο/πατίνι.
Δυστυχώς ήταν βαθύ και το τρίψιμο και η κρέμα δεν έκαναν καλή δουλειά. Φαίνεται, αλλά τουλάχιστον λιγότερο.
Τουλάχιστον όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν έιχε δόλο. Μόνο αγνή βλακεία.
Dasimo:
Εντάξει.....έγινε αυτοψία. Ανακαλώ , δεν ήταν κακοπροαίρετο χέρι αλλά χερούλι ποδηλάτου παιδικού, κατα συνέπεια η πικρία μου είναι πολύ μικρότερη αλλά η στεναχώρια μένει. Παρατήρησα ότι η κουκούλα που ήταν σκεπασμένο είχε σημάδι από grip ποδηλάτου , προφανως απο κάποιο παιδικό BMXακι. Κα´ποιο απο τα παιδάκια της γειτονιάς που παίζαν τωρα με το lock down έπεσε πάνω και έκανε το χτύπημα. Επειδή το χρώμα είναι απέιραχτο και έχουν μαζευτεί αρκετα μικρά χτυπηματακια τέτοια ψάχνω κάποιον αν μπορείτε να μου προτεἴνετε να το αφήσω και να το μαζέψει. Σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον παιδια και sorry αν γίνομαι μελοδραματικος αλλα το αγαπαω το Μιατακι μου!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version