!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Liakos:
--- Quote from: Dasimo on June 01, 2020, 05:42:22 PM ---
--- Quote from: Liakos on June 01, 2020, 08:46:52 AM ---
--- Quote from: Dasimo on May 31, 2020, 05:58:42 PM ---Η χαρά μου όταν πηγαίνω το NC μου για πλύσιμο και γυρνώντας να το πάρω διαπιστώνω ότι οι ζώνες δουλεύουν σαν καινούργιες ! Απερίγραπτη χαρά και ένα μεγάλο ευχαριστώ και φιλοδώρημα στα παιδιά !
--- End quote ---
Πλένουν τις ζωνες?
--- End quote ---
Από ότι μου είπαν , τις πέρασαν με το ειδικό σπρέι που έχουν (είναι ειδικό για ζώνες και από όσο γνωρίζω είναι ένα λιπαντικό σιλικόνης)
--- End quote ---
Ένας από τους λόγους μη επαναφοράς τους είναι η μπίχλα που μαζευουν... Πολλοί έχουν δει μεγάλη διαφορά απλά πλένοντας τες σε ένα κουβά με ζεστο νερό και σαπούνι.
Το spray σιλικονης ισως βοηθαει βραχυπροθεσμα μειώνοντας τις τριβες, αλλά μήπως οδηγεί μακροπροθεσμα σε ακόμα μεγαλύτερη συσσωρευση μπίχλας?
matt21:
Δε θέλω να φανταστώ ζώνη με λάδι σιλικόνης και από κάτω λευκό πουκάμισο :finger:
Dasimo:
--- Quote from: Liakos on June 01, 2020, 06:35:27 PM ---
--- Quote from: Dasimo on June 01, 2020, 05:42:22 PM ---
--- Quote from: Liakos on June 01, 2020, 08:46:52 AM ---
--- Quote from: Dasimo on May 31, 2020, 05:58:42 PM ---Η χαρά μου όταν πηγαίνω το NC μου για πλύσιμο και γυρνώντας να το πάρω διαπιστώνω ότι οι ζώνες δουλεύουν σαν καινούργιες ! Απερίγραπτη χαρά και ένα μεγάλο ευχαριστώ και φιλοδώρημα στα παιδιά !
--- End quote ---
Πλένουν τις ζωνες?
--- End quote ---
Από ότι μου είπαν , τις πέρασαν με το ειδικό σπρέι που έχουν (είναι ειδικό για ζώνες και από όσο γνωρίζω είναι ένα λιπαντικό σιλικόνης)
--- End quote ---
Ένας από τους λόγους μη επαναφοράς τους είναι η μπίχλα που μαζευουν... Πολλοί έχουν δει μεγάλη διαφορά απλά πλένοντας τες σε ένα κουβά με ζεστο νερό και σαπούνι.
Το spray σιλικονης ισως βοηθαει βραχυπροθεσμα μειώνοντας τις τριβες, αλλά μήπως οδηγεί μακροπροθεσμα σε ακόμα μεγαλύτερη συσσωρευση μπίχλας?
--- End quote ---
Νομίζω (και μάλλον ισχύει στην δική μου περίπτωση) , ότι δεν φταίει η μπίχλα σε ένα στεγασμένο αμάξι με 42 χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε όλο τον κόσμο η Μαζντα έκανε ανάκληση για αδύναμα ελατήρια επαναφοράς...sto Ellanta τιποτε βεβαια (https://www.miata.net/garage/tsb/08-001-11.pdf ). Tο σπρέυ βοηθαει να μειωθουν εστω ελάχιστα και για λίγο οι τριβές και κατα συνέπεια να τραβιούνται αξιοπρεπώς για κανα διμηνο οι ζωνες.
Dasimo:
--- Quote from: matt21 on June 01, 2020, 06:41:29 PM ---Δε θέλω να φανταστώ ζώνη με λάδι σιλικόνης και από κάτω λευκό πουκάμισο :finger:
--- End quote ---
Τεστεντ! Όλα καλά!
topetwrx:
Θεωρώ ότι το πρόβλημα με τις ζώνες είναι ξεκάθαρο. Αδύνατο ελατήριο επαναφοράς! Ούτε από την αλλαγή του πλαστικού οδηγού πάνω στο κάθισμα είδα διαφορά. Μάλιστα όταν είχα παραγγείλει τον οδηγό, πήρα κατά λάθος 2 για αριστερά. Οπότε δεξιά έχω τον αρχικό. Καμιά διαφορά! Άλλες φορές (κάτι έχει να κάνει με την θερμοκρασία επίσης) μαζεύει η μια πιο εύκολα και άλλες οι άλλη. Συνήθως δεν μαζεύουν όμως!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version