!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (983/1071) > >>

the_george:
Μου φαίνεται λίγο άτοπο το post μου με βάση όσα έχουν προηγηθεί στο συγκεκριμένο thread, αλλά είναι μια ευκαιρία να προχωρήσει η συζήτηση σε πιο ευχάριστα..

Ερώτηση: έχει μεταφέρει κανείς συστηματικά sup/surf σανίδα με το ΜΧ; Έβαλα μια 8’ στο κάθισμα συνοδηγού με ανοιχτή οροφή και ήταν μια χαρά

Sent from my iPhone using Tapatalk

spoumi:

--- Quote from: the_george on May 29, 2020, 09:09:41 AM ---Ερώτηση: έχει μεταφέρει κανείς συστηματικά sup/surf σανίδα με το ΜΧ; Έβαλα μια 8’ στο κάθισμα συνοδηγού με ανοιχτή οροφή και ήταν μια χαρά

--- End quote ---

Όταν ήμουν με το ΗΤ ειχα αγοράσει κάτι βάσεις με ιμάντα για ναμπαίνουν στην οροφή.

the_george:
Ελλείψει ΗΤ, ελπίζω να μην γίνω στόχος τροχαίας με τη σανίδα συνοδηγό

jSkyline:
Το έχω κάνει όταν βαριέμαι υπερβολικά να το ξεφουσκώσω και το χρησιμοποιώ συνεχόμενα για μέρες... Η διαδρομή που κάνω είναι μικρή, όμως φορούσα τη σχάρα του πορτμπαγκάζ, ακουμπούσε εκεί και στο τελάρο του παρμπρίζ. Δένω στο stylebar και στη σχάρα. Προφανώς και είναι ασταθές. Σε καμία περίπτωση μη δέσεις πάνω στην κουκούλα κινδυνεύει να στραβωσει ο σκελετός. Γενικά χωρίς ΗΤ δεν είναι εύκολο να δεθεί σωστά...

Λίγο risky αυτό που περιγράφεις!

Το snowboard μετέφερα μέσα στο αμάξι και πάλι δεν στεκόταν καλά θυμάμαι...

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the_george:

--- Quote from: jSkyline on May 29, 2020, 02:18:16 PM ---Το έχω κάνει όταν βαριέμαι υπερβολικά να το ξεφουσκώσω και το χρησιμοποιώ συνεχόμενα για μέρες... Η διαδρομή που κάνω είναι μικρή, όμως φορούσα τη σχάρα του πορτμπαγκάζ, ακουμπούσε εκεί και στο τελάρο του παρμπρίζ. Δένω στο stylebar και στη σχάρα. Προφανώς και είναι ασταθές. Σε καμία περίπτωση μη δέσεις πάνω στην κουκούλα κινδυνεύει να στραβωσει ο σκελετός. Γενικά χωρίς ΗΤ δεν είναι εύκολο να δεθεί σωστά...

Λίγο risky αυτό που περιγράφεις!

Το snowboard μετέφερα μέσα στο αμάξι και πάλι δεν στεκόταν καλά θυμάμαι...

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Δεν πήρα φουσκωτό!
Γενικά έκατσε πολύ καλά και δεν κουνιόταν καθόλου. Οδήγησα από Ραφήνα-Ελληνικό (μέχρι 60-70κλμ βέβαια) και ήταν ευκολακι. Αν και 29ρι, δεν στριμώχτηκε καθόλου & με πετσέτες εκεί που ακούμπησε δεν υπήρχε θέμα γιαντζουνιας ούτε για τη σανίδα ούτε για το αυτοκίνητο

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version