!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
the_george:
Έχει κανείς υπόψη του Νότια συνεργείο που να έχει Mobil Formula ESP 1 λάδια;
Έχω επιστρέψει Ελλάδα για λίγο καιρό και μιας και το αυτοκίνητο καθόταν για κανένα 3μηνο+ λέω να ανανεώσω λάδια, φίλτρο λαδιού - εισαγωγης & υγρά φρενών.
Εκτός και εαν έχει κανείς εργαλεία, όρεξη και παρόμοιες δουλειές να κάνει στο ΜΧ του και τα πιάσουμε μαζί - βάζω τις μπυρες
Sent from my iPhone using Tapatalk
topetwrx:
Γιατί να αλλάξεις λάδια αν δεν έχουν κλείσει χρόνο; Αν έχουν κλείσει τότε εντάξει.
the_george:
--- Quote from: topetwrx on May 12, 2020, 12:50:29 PM ---Γιατί να αλλάξεις λάδια αν δεν έχουν κλείσει χρόνο; Αν έχουν κλείσει τότε εντάξει.
--- End quote ---
Έκλεισαν πριν από 1 μήνα :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
tala:
--- Quote from: luigid on May 12, 2020, 09:52:47 AM ---
--- Quote from: tala on May 11, 2020, 09:21:32 PM ---3 γνωστοί ανήσυχοι συνφορουμίτες στην παραλιακή κατά τις 7μιση πήγαιναν να αράξουν σε γνωστό μέρος..
Ονόματα δεν λέμε! Ήμουν πεζός και δεν πρόλαβα να πω ούτε γεια :hello:
(δεν πιστεύω να υπήρχε καλύτερη ημέρα και βόλτα, και επιστροφή σήμερα με απίστευτο ηλιοβασίλεμα)
--- End quote ---
Ο ξανθος ο παππους και ο μαυρος?
--- End quote ---
διάνα :clap:
panos2171:
--- Quote from: topetwrx on May 12, 2020, 07:49:13 AM ---Παρασκευή-Σάββατο, πήρα τις αγάπες μου, αυτοκίνητο και γυναίκα (δεν ξέρω αν είναι τυχαία η σειρά που τα έγραψα... :D) και δύο μέρες καίγαμε βενζίνη, ειδικά τώρα που έχει πέσει και πολύ η τιμή της! Στα 3 γεμίσματα ουσιαστικά κερδίζουμε ένα δώρο!!! :excited: Ειδικά την 2η μέρα η διαδρομή ήταν ΟΝΕΙΡΟ!!!!
--- End quote ---
Ποια διαδρομή είναι αυτη;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version