!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (977/1071) > >>

topetwrx:
Παρασκευή-Σάββατο, πήρα τις αγάπες μου, αυτοκίνητο και γυναίκα (δεν ξέρω αν είναι τυχαία η σειρά που τα έγραψα... :D) και δύο μέρες καίγαμε βενζίνη, ειδικά τώρα που έχει πέσει και πολύ η τιμή της! Στα 3 γεμίσματα ουσιαστικά κερδίζουμε ένα δώρο!!! :excited: Ειδικά την 2η μέρα η διαδρομή ήταν ΟΝΕΙΡΟ!!!!

HarryB:
Πανεμορφο μερος! Γραψε κ που ειναι ομως...

luigid:

--- Quote from: tala on May 11, 2020, 09:21:32 PM ---3 γνωστοί ανήσυχοι συνφορουμίτες στην παραλιακή κατά τις 7μιση πήγαιναν να αράξουν σε γνωστό μέρος..
Ονόματα δεν λέμε! Ήμουν πεζός και δεν πρόλαβα να πω ούτε γεια  :hello:
(δεν πιστεύω να υπήρχε καλύτερη ημέρα και βόλτα, και επιστροφή σήμερα με απίστευτο ηλιοβασίλεμα)

--- End quote ---

Ο ξανθος ο παππους και ο μαυρος?

luigid:

--- Quote from: topetwrx on May 12, 2020, 07:49:13 AM ---Παρασκευή-Σάββατο, πήρα τις αγάπες μου, αυτοκίνητο και γυναίκα (δεν ξέρω αν είναι τυχαία η σειρά που τα έγραψα... :D) και δύο μέρες καίγαμε βενζίνη, ειδικά τώρα που έχει πέσει και πολύ η τιμή της! Στα 3 γεμίσματα ουσιαστικά κερδίζουμε ένα δώρο!!! :excited: Ειδικά την 2η μέρα η διαδρομή ήταν ΟΝΕΙΡΟ!!!!

--- End quote ---

Και φτιαχνει λογαριασμο η γυναικα σου να δει που ξημεροβραδιαζεσαι και πεφτει πανω στο ποστ αυτο! :llol:
Πολυ ωραια φυση και ο δρομος ονειρο.
Well done Αποστολη!

topetwrx:
Δημήτρη δάγκωσε την γλώσσα σου!!!! :o

Την προηγούμενη βδομάδα, μετά τις βόλτες, συνάντησα στον χώρο στάθμευσης έναν κύριο, ο οποίος μου είπε ότι έχει ένα RX8 COSMO!!! Μου έκανε εντύπωση, γιατί ήταν μεγάλος και συγκεκριμένα συνταξιούχος, διοικητής της πυροσβεστικής. Το έχει από καινούριο, πριν από 14 χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση! Μου είπε ότι απλά του άρεσε και το πήρε! Πριν είχε 323F. Κατά τα άλλα δήλωνε παντελώς άσχετος από αυτοκίνητα. 133000 χιλ. και δεν του έχει βγάλει τίποτε!! Ούτε κινητήρα έκανε ανακατασκευή, ούτε πολλαπλασιαστές, ούτε τίποτε!!!! Για βιβλίο Γκίνες, του είπα ότι είναι!!! Τώρα του έβγαλε ένα πρόβλημα, με ασταθές ρελαντί όταν είναι κρύο. Συγκεκριμένα (το έβαλε μπρος για να το ακούσω) θέλει ένα αισθητήρα 150 ευρώ, από ότι του είπαν στο συνεργείο. Προφανώς αυτό το αυτοκίνητο δεν πρέπει να έχει ανεβάσει πάνω από 5000 στροφές! Περίπτωση!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version