!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (970/1071) > >>

iliasfyntanidis:
Ειρήνη υμίν.

dim-mx5:

--- Quote from: mx5silver on April 18, 2020, 11:11:41 PM ---κατι παει λαθος εδώ....  είναι λιγο τετραγωνο το χαρτοπ? ή μου φαινεται? :????:

είναι και μαυρο το τελαρο..... κατι δεν κολλαει γενικα....

καλυτερα το rf :hello:

--- End quote ---
Kαλυτερο το rf αλλα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην τιμη που συμφερει μονο το σοφτ τοπ.
https://prnt.sc/s5znjp
+9230€ η διαφορα λογω αυξημενου τελους ταξινομησης αλλα και μονο μιας εκδοσης που φερνει η mazda στο 1.5 rf με πολλα εξτρα, ενω στο σοφτ τοπ ειναι διαθεσιμη και η βασικη.
Ουσιαστικα πληρωνεις παραπανω 9230€ για ηλεκτρικο hardtop και δερματινα καθισματα.Αυτες ειναι οι κυριες διαφορες τους.

steve:
και από τα 27κ πάει στα 34κ η επόμενη έκδοση??

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:
Η διαφορά είναι 2Κ στην πραγματικότητα, γιατί στο RF δεν υπάρχει η βασική έκδοση. Αν συγκρίνουμε ίδιες έκδοσης η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dim-mx5:

--- Quote from: jSkyline on April 26, 2020, 02:11:06 PM ---Η διαφορά είναι 2Κ στην πραγματικότητα, γιατί στο RF δεν υπάρχει η βασική έκδοση. Αν συγκρίνουμε ίδιες έκδοσης η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Ναι οσο λες ειναι καπου στα 2κ αν συγκρινουμε τιμες της Autoone για την ιδια εκδοση με τα ιδια εξτρα σε σοφτ τοπ και σε rf.
34.700 το ενα 36700 το αλλο.Κατα τη αποψη μου οποιαδηποτε αγορα καινουργιου mx-5 ειναι ασυμφορη για το 2020 με τις τωρινες εκδοσεις+φορους, με εξαιρεση το βασικο challenge με σοφτ τοπ και χωρις δερματινα καθισματα στα 27500 , αφου η τιμη προ φορων ειναι λιγο κατω απο 20.000 οποτε δεν ξεφευγει η τιμη και απο το τελος ταξινομησης.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version