!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (966/1071) > >>

Dimitris n:

--- Quote from: mx5silver on April 02, 2020, 09:31:39 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on April 01, 2020, 11:45:45 PM ---Barn Find.

--- End quote ---
λοιπον αγαπητε, αυτο ειναι Barn Find! ! !  :o
φρεσκο βιντεακι, εχτες ανεβηκε....
https://www.youtube.com/watch?v=uORnVGiXSKI

--- End quote ---

Αχ ποσο θα ηθελα να μπορουσα κι εγω.... :good:

jSkyline:
Απορία... Αν πάρω κάθισμα από NBFL δεξιοτιμονο θα μπει στο δικό μου κανονικά? Θέλω ένα συνοδηγού να το κάνω οδηγού. Πόσο εύκολο θα είναι να βρεθεί ένα τέτοιο κάθισμα? Γενικά εσείς που έχετε την τάση να ψάχνετε ανταλλακτικά απ έξω, έχετε βρει κάτι. Γενικά αν τα δέρματα είναι σε καλή κατάσταση και δουλεύουν τα θερμαινόμενα το προτιμώ από το να ντύσω το δικό μου.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vidias:
Εφερα ενα ζευγαρι με κοκκινες ραφες προ διετιας.Να κλεισω το πακετο,εφοσον φοραω ολα τα εξτρα των εργοστατιακων κοκκινοραφων.

Μπολτ ον ειναι οι σιδηροδρομοι και τα κλειστρα ζωνων.
Τα κλειστρα θελουν αλλαγη μεταξυ τους γιατι του οδηγου εχει καλωδιο για να κλεινει κυκλωμα το λαμπακι οτι κουμπωσε.του συνοδηγου το καταλαβαινει απο την ζυγαρια.

Και επισης λογω ζυγαριας,πρεπει να ανοιξεις τα καθισματα,να βγαλεις την ζυγαρια μαζι με ενα εγκεφαλακι που εχει,απο το αριστερο τους,να το πας στο δεξι μας.
ΜΗΝ σε φοβιζει.αμα πιανουν στοιχειωδως τα χερια σου,ειναι παιχνιδι.Στην τελικη παρτα εσυ και θα τα φτιαξουμε με βιντεοκληση.

Συμφωνω οτι τα μαμα δερματα δεν συγκρινονται με τιποτα.
Ειδικα αν ψωνισεις απο Αγγλια,θα εχει φθορα παραπανω του συνοδηγου (που δεν σε πολυνοιαζει) και γενικα το δερμα λογω ψυχροτερων συνθηκων θα αντεξει ακομα περισοτερο.

jSkyline:
Γιώργο με καλυψες! Τώρα το δύσκολο είναι να βρω αγγλικό κάθισμα συνοδηγου. Γιώργο επειδή γενικα φέρνεις πράγματα αν πετύχεις κάτι απλά πες μου, το χρώμα στα δέρματα μου το θυμάσαι. Γενικά οποίος πετύχει κάτι, θα το εκτιμούσα να με ενημερώσει.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

steve:
Για το ΝD soft top υπάρχει χαρντ τοπ? ή επειδή υπάρχει το RF δε βγάλανε?

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version