!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (959/1071) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: SteliosR on March 22, 2020, 10:43:05 PM ---Μολις εβγαλα κ εγω τους πόλους. Ανάλογα με το ποσο θα κρατησει η κρίση, σκεφτομαι να φτιαξω racing simulator στο δωμάτιο που μου περισσεύει. Εχει κανεις εμπειρία?

--- End quote ---
Ναι. Πάρε κούκλα φουσκωτή με ενισχυμένες ραφές
και electronic vagina. Μέρα με την νύχτα το simulation.

SteliosR:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 22, 2020, 10:57:51 PM ---
--- Quote from: SteliosR on March 22, 2020, 10:43:05 PM ---Μολις εβγαλα κ εγω τους πόλους. Ανάλογα με το ποσο θα κρατησει η κρίση, σκεφτομαι να φτιαξω racing simulator στο δωμάτιο που μου περισσεύει. Εχει κανεις εμπειρία?

--- End quote ---
Ναι. Πάρε κούκλα φουσκωτή με ενισχυμένες ραφές
και electronic vagina. Μέρα με την νύχτα το simulation.

--- End quote ---

Ηλία την ώρα μου προσπαθώ να περάσω. Πιστεύω πως φάμε κανένα δίμηνο τουλάχιστον.

FilipposE36:

--- End quote ---
Ξεκινας με μια Thrustmaster T150 η Τ300 αναλογα το budget σου. Εγω παιζω με μια Logitech G27 που την εχω γυρω στα 7 χρονια και ειναι σκυλος αλλα απο αισθηση καμια σχεση με Thrustmaster, καθως εχουν ιμαντα και οχι γραναζια. Καλυτερα πεταλια εχει η Logitech και ενα συν οτι το shifter της ειναι φθηνο σε αντιθεση με της Thrustmaster(αν και σαφως ποιοτικοτερο). Απο καρεκλες παιζεις σε playseat οποιο σαρεσει και οποιο ταιριαζει στο budget σου. Για racing sim θα προτεινα να ξεκινησεις με Assetto Corsα που εχει και απειρα free mods, απο Μεγαρα μεχρι mt. Akina και ειναι πολυ οικονομικο να το παρει κανεις απο Steam ή Kinguin. Αν το σκεφτεσαι σοβαρα στειλε πμ να σε κατατοπισω. Αντε και δεν εχω παρεα για touge απο τοτε που μπηκε φιλος στρατο και δεν τον αφηνουν να βγει αδεια.

mx5silver:

--- Quote from: nmwisima on March 22, 2020, 09:57:22 PM ---]Προλαβα κι εβαλα τα ασημι καπακια!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
εχεις παρει και na  και δεν μας το λες?  :angel:

option-D:

--- Quote from: nmwisima on March 22, 2020, 09:57:22 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on March 22, 2020, 09:44:45 PM ---Το μπουλο όλοι σπίτι. Σχεδόν....
Επειδή πλέον θα έχουνε άπειρο ελεύθερο χρόνο ανεβάστε φώτο, γράψτε την εξέλιξη του Miata σας, τις σκέψεις σας, γενικά ότι σας καυλώσει....

Εδώ είμαστε θα τα λέμε.

--- End quote ---
Προλαβα κι εβαλα τα ασημι καπακια! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200322/8639d0de2fa7cf5ced66d27d14657f75.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Τα σωστά, τα ορθόδοξα καπάκια είναι νίκελ από il, ιδανικά συνδυασμένα με νίκελ τάπα βενζίνης  :excited:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version