!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
iliasfyntanidis:
Ωραίος. Είδες διαφορά σε head movement?
HarryB:
Προλαβα και επλυνα (Παρασκευη πολυ αργα το βραδυ, μιας κ ειχα να πλυνω σωστα απο....Δεκεμβρη ::- ), εβαλα ενα 25αρι βενζινη για το γαμωτο μιας κ επεσε, και προ ολιγου εβγαλα πολο μπαταριας για να μη μεινω.
nmwisima:
--- Quote from: iliasfyntanidis on March 22, 2020, 09:58:43 PM ---Ωραίος. Είδες διαφορά σε head movement?
--- End quote ---
Μη σου πω και σε στιβαρότητα...
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Έχω πλύνει ΜΧ και μέσα στη βδομάδα θα βγάλω HT και καθίσματα να καθαρίσω και τη μοκέτα. Beetle έχω καθαρίσει εσωτερικο, έχω περάσει τα δέρματα με κρέμα και είχα ψηθεί να κάνω αδιάβροχοποίηση κουκούλας, η μλκια είναι ότι δεν έχω τα αντίστοιχα καθαριστικά ρε γμτ. Επίσης τα έχω τιγκαρει και τα 2 βενζίνη και γυαλισα φανάρια και στα 2. Το κακό με το ΜΧ είναι ότι έχει να κινηθεί από τις 8 του μήνα και έχει πιάσει σκόνη ρε γμτ, το μισώ το μαύρο χρώμα.
Ήθελα να τα βγάλω και τα 2 για φωτογράφιση δίπλα δίπλα, αλλά τον ήπια με την απαγόρευση. Σήμερα βέβαια πήγα εδώ πιο κάτω και έβγαλα μερικές τον σκαραβαίο.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SteliosR:
Μολις εβγαλα κ εγω τους πόλους. Ανάλογα με το ποσο θα κρατησει η κρίση, σκεφτομαι να φτιαξω racing simulator στο δωμάτιο που μου περισσεύει. Εχει κανεις εμπειρία?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version