!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (957/1071) > >>

jSkyline:
Γενικά ισχύει αυτό που λεει ο Γιάννης, αλλά η ιστορία έχει δείξει οτι τα 2 πρώτα συμβίωσης με το ΜΧ δεν είναι εύκολα, ειδικά για τους μικρούς σε ηλικία οδηγούς. Είχα φέρει αρκετές φορές τετ α κε τα πρώτα χρόνια, μετά ηρέμησα αλλά και έμαθα να το οδηγώ καλύτερα. Το μπλοκέ θα έλεγα οτι δεν μου έκανε και μεγάλη διαφορά.

panos2171:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 20, 2020, 04:17:28 PM ---Όλοι μας νομίζω έχουμε φύγει η έχουμε φτάσει κοντά. Εγώ έφυγα από τον Καλογρίτσα με drift....Με καινούργια Michelin Pilot Exalto 2 και 205-45-16 στη Θηβών με ψιλοβροχο πήγε να μου την κάνει στην ευθεία το σκατο... Μετά έδωσα ρεσιτάλ τετ α κε.
Δεν παίζει ρόλο stock η όχι. Ίσα ίσα που τα aftermarket parts ανεβάζουν την διάθεση και το potential για ενδεχόμενο τετ α κε(αφού είναι όλα αγωνιστικά) . Δεν θέλει και πολύ οι δρόμοι είναι αυτοί που είναι,ολοι ξέρουμε ότι το miata γλιστράει στην ελληνική άσφαλτο .Θέλει αυτό συγκράτηση, δύσκολο εάν είσαι 20 25 χρόνων .
Ο οδηγός είναι καλά, το πήρε το μάθημα του δυστυχώς ακριβά.

--- End quote ---

Όταν το είχα πρωτοπάρει πάω να μπω σε στροφή με ταχύτητα που δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να στρίψω ή όχι, τελικά όντως δε μπορούσα και το κατάλαβα σχεδόν πάνω στη στροφή και αφού είχα στρίψει τις ρόδες.....πάτησα φρένο.  :moutza: Η συνέχεια αναμενόμενη, τετακέ 90 μοίρες, κάθετα φαρδύς πλατύς στα δύο ρεύματα και το χαντάκι ακριβώς μπροστά μου. Επειδή ήξερα όμως ότι μπορεί να γίνει μ@λ@κια ήμουν σε ετοιμότητα και με τις διορθώσεις το γυρνάω ακριβώς από την άλλη γιατί ήθελα να δώ και το ανάχωμα οπότε περιορίστηκε και η ταχύτητα και τελικά ήρθα στην ευθεία. Δεν ξέρω αν το ζύγισμα βοήθησε στο να με επαναφέρει σχετικά εύκολα ή απλά έτυχε.

Dasimo:
Εμένα το αμάξι με κρατάει στις καμπές σαν τρένο στα 180 αλλά έχει γυρίσει στο γυαλί της Θηβων με βροχή και 20 χιλιόμετρα.....
Θέλει προσοχή και ευτυχώς ήμουν μόνος μου στον δρόμο όταν μου έκανε το τετακε γιατί βρέθηκα ξαφνικά λίγο πριν το media markt προς Αιγάλεω ανάποδα στο ρεύμα.....
Θέλει προσοχή ιδιαίτερα αν δεν έχεις εμπειρία

iliasfyntanidis:
Το μπουλο όλοι σπίτι. Σχεδόν....
Επειδή πλέον θα έχουνε άπειρο ελεύθερο χρόνο ανεβάστε φώτο, γράψτε την εξέλιξη του Miata σας, τις σκέψεις σας, γενικά ότι σας καυλώσει....

Εδώ είμαστε θα τα λέμε.

nmwisima:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 22, 2020, 09:44:45 PM ---Το μπουλο όλοι σπίτι. Σχεδόν....
Επειδή πλέον θα έχουνε άπειρο ελεύθερο χρόνο ανεβάστε φώτο, γράψτε την εξέλιξη του Miata σας, τις σκέψεις σας, γενικά ότι σας καυλώσει....

Εδώ είμαστε θα τα λέμε.

--- End quote ---
Προλαβα κι εβαλα τα ασημι καπακια!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version