!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
harisport:
Μιλησα μαζι του να δω αν οι αποστατες επαθαν ζημια, θα παω να τους δω και αν ειναι θα τους παρω. Ευτυχως ο οδηγος ειναι καλα, στο κρεβατι μονο τωρα γιατι τον ποναει η λεκανη του. Θελει προσοχη το ρημαδι το μχ5 οταν το πρωτοπαιρνεις, ειδικα αν ειναι λιγο υπερστροφικα στημενο. Εγω θυμαμαι μολις το χα παρει, στην αρχη με ψιλοτρομαζε στο στριψιμο και μου χε φερει 1-2 τετακε χωρις να χτυπησω πουθενα ευτυχως, απο μεγαλη μου τυχη. Το 1 ηταν οταν μειωσα την καμπερ πισω γιατι ηταν 0 εμπρος και 2 πισω πριν, με προτασεις υστερα απο τον ευθυγραμμισα και αλλη μια στη βροχη, στην πολυ κακη στροφη-πεταλο στις τρυπες του Καραμανλη. Δεν φαινοταν οτι ειχε βρεξει, μολις ειχαν ξεκινησει κατι ψιχαλες και εκει ο δρομος ειναι κακιστος
mattypocket:
Eτσι απλα στριβοντας δηλαδη σου εφερε τετακε, η πηγες να μπεις με το πλαι? :-\
harisport:
Αυτο στη βροχη, αν εχεις περασει απο αυτον τον δρομο θα το καταλαβεις πιστευω. Ημουν στην επιστροφη, προς Αθηνα, και οπως εβγαινα απο το πεταλο χαλαρα με καμια 80αρα νιωθω το πισω μερος να γλυστραει, αμεσως μου κανει μια μικρη μετατοπιση ο κωλος, το μαζευω με αναποδο και εφερα ενα μικρο τετακε. Πρακτικα δεν εκανα σβουρα, απλα κοιταξα τη θαλασσα, ημουν καθετα στον δρομο δηλαδη. Ηταν συνδυασμος κακου δρομου, χιλιομετρων, βροχης και οχι καλως ελαστικων( goodyear f1 assymetric 3 2015 τα οποια δεν ζεσταινοταν με τιποτα). Δεν ειναι κατι εξτριμ, σε πολλους με πισωκινητα δυστυχως μπορει να εχει τυχει. Και σε αλλο φιλο, μπροστα μου, με nc, με κατευθυνση προς σουνιο, στην εξοδο του πεταλου πριν τις τρυπες, ηταν με κακα λαστιχα και του γυρισε.
Το αλλο που λεω, ειχα μειωσει την καμπερ πισω, ειχα το αμαξι 1 βδομαδα, με εργοστασιακη αναρτηση που εγερνε τοσο στις στροφες που ακουμπουσα τον ωμο του συνοδηγου, μπηκα σε μια στροφη που το δεξι μερος ηταν λιωμενο και το αριστερο ειχε προσφυση, τα λαστιχα με τα οποια το χα παρει ηταν κατι θυγατρικα γτπ, υπερεκτιμησα τα ορια του αυτοκινητου και τα δικα μου και εγινε.. Αυτο ηταν δικια μου μ@αλακια, ευτυχως το καταλαβα πολυ νωρις οτι ξεκολλησε και το μαζεψα πριν γινει κατι, εβαλε βεβαια το χερακι του και ο θεος..πολυ θα ελεγα οτι το εβαλε :P
gianic:
Kατα 99% ειναι μαλακια του οδηγου. Το αμαξι ειναι τελειως ουδετερο στο στριψιμο ειδικα σε στοκ μορφη.
Nikos_d:
Όχι ρε γαμωτο. Μου κόπηκαν τα πόδια από το θέαμα. Ευτυχώς ο οδηγός του είναι καλά. Μιλάμε για δυνατό χτύπημα.
Δυστυχώς η μία ζάντα καταστράφηκε και είναι σπάνιες να βρεις άλλη. Νομίζω ότι αξίζει για ανταλλακτικά ειδικά αν η ανάρτηση έμεινε άθικτη, ήταν καινούρια tein street basis z.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version