!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (952/1071) > >>

SteliosR:

--- Quote from: Liakos on March 19, 2020, 01:41:14 PM ---Με τη βενζινη σε πτωση, τον καιρο να μας κανει κωλοδακτυλο με τις λιακαδαρες και τους δρομους αδειους...

Κανα βουνο θα παμε?

:P :P :P :P

--- End quote ---

Σάββατο πρωί δεν είπαμε..?? Αλλά δεν θα κατέβω απο το αμάξι. θα αρκεστώ στην οδήγηση.

jSkyline:
Γενικά το να βγάλεις μια μικρή βόλτα το αμάξι σου δεν θα έλεγα οτι ειναι ανευθυνότητα, ούτε καν διατρέχεις κίνδυνο. Προφανώς και δεν εννοώ να το πάρεις και να αδειάσεις το ρεζερβουάρ, αλλά εγώ σχεδόν καθημερινά κάνω μια βόλτα στις γύρω περιοχές, αντε χθες έφθασα μέχρι Κηφισιά. Αλλα ενα μικρό τουρ σε Φιλοθέη-Ψυχικό είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, θα προτιμούσα βέβαια να το κάνω χωρίς αμάξι με ποδήλατο η πόδια, αλλα αυτό θα ηταν ηλιθιότητα.

spoumi:
Για μια βόλτα χαλαρή σίγουρα δεν είναι κακό.
Μία πιο γρήγορη βόλτα βέβαια εγκυμονεί κινδύνους όπου αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του χρειαστεί κάποιος νοσοκομείο θα υπάρχει πρόβλημα.

jSkyline:
Ναι για αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη μικρή και όχι γρήγορη. Προφανώς πρέπει να γίνει προτεραιότητα μας να προστατέψουμε το σύστημα υγείας για αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

topetwrx:
Συμφωνώ με τα παραπάνω φυσικά και τα εφαρμόζω το κατά το δυνατόν περισσότερο! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις παγκοσμίως και όλοι ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν με την συνδρομή ΟΛΩΝ μας!!

Χρήση γαντιών-μάσκας ΜΟΝΟ σε ειδικές περιπτώσεις και όχι η υπερβολή που βλέπουμε. Το λένε οι ειδικοί και όχι εγώ.

Η βόλτα με το αυτοκίνητο για μένα δεν είναι κακή, χωρίς όμως ρίσκα όπως είπαν οι φίλοι πιο πάνω, ειδικά αυτή τη στιγμή. Μάλιστα τα δικά μας αυτοκίνητο έχουν και καλό εξαερισμό, με την οροφή κάτω! ;D Συνοδηγός ΜΟΝΟ η γυναίκα μου ή και τα παιδιά μου, που είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.

Έως τώρα κάναμε μια βόλτα σε αυτές τις συνθήκες, των 250 χιλ.

Από εκεί και μετά προσπαθούμε να γεμίσουμε τον χρόνο μας. Είμαστε τυχεροί που το σπίτι μας είναι στην άκρη της ορεινής μας πόλης, δίπλα στο δάσος, οπότε βγαίνουμε όλοι όπως και πριν, για πεζοπορίες και εγώ στην συνέχεια για τρέξιμο. Πλέον την ίδια ιδέα την έχουν πολλοί συμπολίτες μας και συναντάς περισσότερο κόσμο στο βουνό παρά στο κέντρο!!! :zalistika:

Στην δουλειά έχουμε πολύ ηρεμία και στον χώρο μου είμαι ο ΜΟΝΟΣ!!! Νοιώθω σαν την καλαμιά στον κάμπο!

Το Πάσχα φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο.

Μην ακούσω ξανά ότι οι γυναίκες είναι το αδύνατο φύλο!!! Καταρρίφθηκε για ακόμη μια φορά!! Μια ζωή θύματα ρε π@@@@@ μου!!! :D

Ένα τεράστιο μπράβο και από εδώ στους ήρωες γιατρούς και σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή! Από εμάς απαιτείται πολύ υπομονή και πειθαρχία για να ανταμειφθούμε όλοι!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version