!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (944/1071) > >>

FilipposE36:
Θα προτεινα να δειτε ενα βιντεο "reaction" απο την καινουρια εξατμιση του αιματηρου μουχουπεντε αλλα θα με μισησετε. Οχι απλα ειναι στημενη η ολη φαση, βρωμαει απο χιλιομετρα.
Συμφωνω με Γιαννη καθως πρεπει να καταλαβουν και οι δυο το λογο που γινεται η κριτικη με τους clickbait τιτλους που δεν εχουν καμια σχεση με το βιντεο, αλλα και το στημενο content που ισχυριζονται πως ειναι πραγματικες αντιδρασεις του κοσμου. Ο καθενας προφανως κανει οτι θελει και ανεβαζει οτι θελει αλλα δυστυχως για αυτους δεν τα βλεπουν μονο 12χρονα τα βιντεο.

gianic:
Το κακο ειναι οτι βλεπω και ακουω τη σαλαμανδρα καθε μερα live στην Πεντελη  :'( :'( :'( :'(

matt21:
H ένοχη απόλαυσή μου είναι να διαβάζω τα μηνύματα που στέλνουν (και εκείνος και ο φίλος του ο μωβ) στο Facebook μεγάλου πελάτη μου (πολύ μεγάλο, σχετικό brand με την αυτοκίνηση) ζητώντας χορηγία  :llol:

iliasfyntanidis:
@matt21 The Insider.....

HarryB:

--- Quote from: philosopher on February 07, 2020, 08:14:00 AM ---Ρε ξεκολλήστε και αφήστε το κόσμο να κάνει ότι θέλει. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα λεφτά μετρημένα και η χαρά δύσκολη. Ο καθένας όπως τη βρίσκει :giveheart:

--- End quote ---

Καμια αντιρρηση, πλην του κατωθι

--- Quote from: matt21 on February 07, 2020, 04:39:45 PM ---H ένοχη απόλαυσή μου είναι να διαβάζω τα μηνύματα που στέλνουν (και εκείνος και ο φίλος του ο μωβ) στο Facebook μεγάλου πελάτη μου (πολύ μεγάλο, σχετικό brand με την αυτοκίνηση) ζητώντας χορηγία  :llol:

--- End quote ---

Ειναι αλλο πραγμα να φτιαχνεις κατι με τα λεφτα σου κ τον χρονο σου, και γουστο και καπελο σου στην τελικη, και αλλο "με τρακαραν, βοηθηστε να σωθει το αμαξι".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version