!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (942/1071) > >>

gianic:
Bloody +  RoadsterLifeGr =  :gay:

panos2171:
Γενικά όταν ξεκινάς ένα οπτικό project (ας μην πιάσουμε τις μηχανικές μετατροπές) πρέπει να λάβεις υπόψιν σου το πως θα καταφέρεις να δέσουν όλα μαζί αρμονικά. Στην περίπτωση του sky έγιναν όλα σωστά. Κατά πως φαίνεται ξεψείρισε όλες τις λεπτομέρειες και χωρίς υπερβολές έφτιαξε ένα ωραίο σύνολο.
Το ίδιο ισχύει και για το ΝΒ του option-D. Αν και δεν είναι του γούστου μου οι αλλαγές γενικά πόσο μάλλον τόσο extreme το συγκεκριμένο μου αρέσει να το χαζεύω. Δεν είναι ότι έχει απλά ένα unique χρώμα, έχει ένα δικό του χαρακτήρα. Αυτό για να γίνει θέλει πολύ ενασχόληση και γούστο.

kostasmito:
Νότη κάτι πρέπει να παίζει με τον αέρα εκεί στην πρωτεύουσα...
Δεν είναι δυνατόν στα 40 μου να βιώνω τόσο έντονα το χάσμα των γενεών...
Είδα και αλλά videaκια και κράταγα, την ομολογουμένως μεγάλη, κοιλιά μου από τα γέλια!!!

HarryB:
Κοίτα...το ίδιο νιώθω κ εγώ στα 30 μου, αλλα κ φίλοι στα 20κατι, οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

Gas21:

--- Quote from: HarryB on February 06, 2020, 11:29:54 PM --- μάλλον δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

--- End quote ---
Ούτε με την πρωτεύουσα.Είναι παντού.Ζούν ανάμεσά μας.  :scared:
Πέρα απο την πλάκα το γούστο είναι υποκειμενικό.Για τα υπόλοιπα δε θα διαφωνήσω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version