!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
panos2171:
Αν έχεις στο ντεπόζιτο 30λ Ε10 και βάζεις αλλά 10λ πχ κατοσταρας θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην αποφυγή φθοράς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
matt21:
Γιατί να μην βάλεις τότε απευθείας 100ρα αν είναι συμβατή; Επίσης δεν ξέρω αν η πρόσμιξη φέρνει στο Μ.Ο. τη βιοαιθανόλη.
Σε κάθε περίπτωση στην Ελλάδα ακόμα δεν εχουμε θέμα τα ΝΑ/ΝΒ, και όταν χρειαστεί θα βάλουν τα αντίστοιχα ταμπελάκια.
kantetom:
Εγώ αυτό που θα έκανα αν είχα 30 λίτρα E10 στο ντεπόζιτο, θα ήταν να το φουλάρω με οτιδήποτε είναι E5 και κάτω και θα συνέχιζα να το φουλάρω κάθε λίγα χλμ ώστε το ποσοστό να γίνεται μικρότερο και μικρότερο με κάθε γέμισμα.
panos2171:
--- Quote from: matt21 on January 10, 2020, 02:57:24 PM ---Γιατί να μην βάλεις τότε απευθείας 100ρα αν είναι συμβατή; Επίσης δεν ξέρω αν η πρόσμιξη φέρνει στο Μ.Ο. τη βιοαιθανόλη.
Σε κάθε περίπτωση στην Ελλάδα ακόμα δεν εχουμε θέμα τα ΝΑ/ΝΒ, και όταν χρειαστεί θα βάλουν τα αντίστοιχα ταμπελάκια.
--- End quote ---
Για λόγους κόστους καυσίμου κυρίως. Εφόσον φυσικά υπάρχει διαφορά με τη μίξη.
iliasfyntanidis:
Τα μισά ΝΑ/ΝΒ εδώ μέσα είναι turbo. Οπότε βάζουν κατοστάρα και έχουν συμβατά μπεκ με καύσιμα Ε.
Α ρε Έλληνα πόσο μπροστά είσαι από την εποχή σου...
Αναβάθμιση θέλουν μόνο στις γραμμές μεταφοράς.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version