!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (934/1071) > >>

soukos333:
καλη χρονια, και ετσι για το καλο και επειδη ειχα κατι ad08r στα τελευταία τους ειπα να τα τελείωσω κανοντας ποδαρικό στην πιστα των σερρών  :yeah:

cymru:

--- Quote from: soukos333 on January 02, 2020, 05:23:15 PM ---καλη χρονια, και ετσι για το καλο και επειδη ειχα κατι ad08r στα τελευταία τους ειπα να τα τελείωσω κανοντας ποδαρικό στην πιστα των σερρών  :yeah:

--- End quote ---

Να τα τελειώσεις ή να τα λιώσεις Τάσο;;

Χρόνια πολλά και από εδώ παιχταρά :yeah: :yeah:

arvani:
Μόλις ήρθα στην Autoone για να δω το CX 30 και τύπος έχει έρθει να παραλάβει καινούριο ND και το χτυπάνε μπροστά του όπως του το φέρνουν. Μικρή ζημιά αλλά ouch..!

Liakos:

--- Quote from: arvani on January 03, 2020, 11:52:50 AM ---Μόλις ήρθα στην Autoone για να δω το CX 30 και τύπος έχει έρθει να παραλάβει καινούριο ND και το χτυπάνε μπροστά του όπως του το φέρνουν. Μικρή ζημιά αλλά ouch..!

--- End quote ---

Για το καλό...  :-[

Τι λέει το CX30 από χώρους?

arvani:
Ο τύπος πέταξε από Θεσ/κη για να το πάρει σήμερα και να φύγει, αλλά το 2020 του επιφύλασσε εκπληξούλα. Τραγικό.. Κρίμα, ελπίζω να ξεμπλέξει άμεσα.

Όσο για το CX 30, οι χώροι του δεν είναι σπουδαίοι. Κάθισμα οδηγού σε θέση για 1,90 ύψος, εγώ από πίσω που είμαι 1,83 τα γόνατα μου βρίσκανε...
Αλλά εμένα μου αρκεί.
Το θέμα είναι ότι έχει τεράστιο καπό και για αυτό οι χώροι του δεν είναι μεγάλοι. Νομίζω το Yaris έχει παρεμφερείς χώρους πίσω (πολύ πρόχειρο συμπέρασμα).

Ο κινητήρας είναι αυτός που με προβληματίζει γενικότερα με την απόδοσή του. Είναι η δεύτερη φορά που οδηγώ τον Skyactiv X και χαμηλά μου φαίνεται τρελά νωθρός σε σημείο που μετά που μπήκα στο Yaris (1.5lt 111hp) μου φάνηκε να αρπάζει πολύ καλύτερα στις<3k σαλ.
Ψηλά είναι ωραίος, σαν Vtec.
Ποιότητα απίστευτη πάντως.
Και ωραίο πάτημα φαίνεται.
Γενικά με έχει έχει ενθουσιάσει πολύ, δεν ξέρω αν φταίει που είμαι full biased με Mazda...  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version