!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (924/1071) > >>

topetwrx:

--- Quote from: Dimitris n on December 04, 2019, 06:53:10 PM ---ο χωρος αποθηκευσης ειναι σπαστικα αβολος εκτος απο μικρος υπαρχει και το κλιπ κουμπωματος το οποιο κατεβαινει πολυ χαμηλα οποτε και να χωρεσεις κατι εκει σε μηκος πλατος βρισκει σε υψος...
σκεφτομαι να βαλω αυτο το οποιο με χαλαει μονο το κοστος 76 λιρες +μεταφορικα+κοστος εγκαταστασης, το κοστος επειδη θα πρεπει να παω στον λευκαδιτη να μου το βαλει
μηπως υπαρχει καμια πατεντα οπως οταν εκοψα την κεραια και ηταν απολυτα επιτυχημενη?

--- End quote ---

Ήταν το πρώτο πράγμα που έβαλα στο αυτοκίνητο και μάλιστα το αγόρασα πριν αγοράσω το αυτοκίνητο!! Αξίζει με 1000 και οι χαζές-άχρηστες-άβολες ποτηροθήκες πήραν πόδι!

Dimitris n:

--- Quote from: topetwrx on December 04, 2019, 07:43:53 PM ---
--- Quote from: Dimitris n on December 04, 2019, 06:53:10 PM ---ο χωρος αποθηκευσης ειναι σπαστικα αβολος εκτος απο μικρος υπαρχει και το κλιπ κουμπωματος το οποιο κατεβαινει πολυ χαμηλα οποτε και να χωρεσεις κατι εκει σε μηκος πλατος βρισκει σε υψος...
σκεφτομαι να βαλω αυτο το οποιο με χαλαει μονο το κοστος 76 λιρες +μεταφορικα+κοστος εγκαταστασης, το κοστος επειδη θα πρεπει να παω στον λευκαδιτη να μου το βαλει
μηπως υπαρχει καμια πατεντα οπως οταν εκοψα την κεραια και ηταν απολυτα επιτυχημενη?

--- End quote ---

Ήταν το πρώτο πράγμα που έβαλα στο αυτοκίνητο και μάλιστα το αγόρασα πριν αγοράσω το αυτοκίνητο!! Αξίζει με 1000 και οι χαζές-άχρηστες-άβολες ποτηροθήκες πήραν πόδι!

--- End quote ---

--- Quote from: harisport on December 04, 2019, 07:39:12 PM ---Δεν χρειαζεται να πας να στο βαλουν. Αν πιανουν ελαχιστα τα χερια σου, το κανεις μονος σου, ενα κατσαβιδι χρειαζεται μονο. Επισης αν βγαλεις το κλιπ - κουμπωμα που μαγκωνει το συρταρακι και το κλειδωνει, αυξανεται ο χωρος. Εμενα ειχε χαλασει και εβγαλα το γατζακι απο μεσα και χωραει κινητο, κλειδια και γυαλια, στριμωγμενα βεβαια. Σαν του il δεν ειναι προφανως απλα του δινει μια ανασα. Αλλιως μπορεις να δοκιμασεις την πατεντα απλα πρεπει να εινα δυσκολουτσικο

--- End quote ---

δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου  :(
εστειλα μηνυμα σε εναν απο τα παιδια που το ειχαν φτιαξει diy να μου το φτιαξει με το αζημιωτο... ;D
θα με περασει για τρελο ο ανθρωπος

αν οχι θα τα σκασω τα 95 ευρω  :(

harisport:
Τωρα με μπριζωσες γιατι ειδα τη 2η βερσιον του diy και ειναι πιο ευκολη και εχει ανεβει και φωτο με ακριβεις διαστασεις. Κατι που λεει οτι θα την κανω τη βλακεια μου παλι

Dimitris n:

--- Quote from: harisport on December 04, 2019, 07:57:25 PM ---Τωρα με μπριζωσες γιατι ειδα τη 2η βερσιον του diy και ειναι πιο ευκολη και εχει ανεβει και φωτο με ακριβεις διαστασεις. Κατι που λεει οτι θα την κανω τη βλακεια μου παλι

--- End quote ---

ακριβως την δευτερη version κι εγω λιγουρευτηκα.... ;)
ειναι και πιο βαθυ απο του il mot.

βεβαια δεν εχει την 12v πριζα του il αλλα σιγα το κακο

harisport:
Θα σου ελεγα να κανεις μια προσπαθεια αμα σε ενδιαφερει αυτο. Παρε για αρχη τα πλαστικα φυλλα και μια κολλα 2 στοιχειων, δοκιμασε με ενα ντρεμελακι να τα κοψεις και να τα κολλησεις οπως λενε και αν βγει καλο, απλα κοβεις τις ποτηροθηκες και κολλας. Εγω παντως αυτο θα κανω σε λιγες μερες for fun

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version