!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (920/1071) > >>

harisport:

--- Quote from: iliasfyntanidis on November 21, 2019, 10:16:58 AM ---Σας είδα όλους, στον ύπνο μου.

--- End quote ---

Αυτο ψαξτο  :P

iliasfyntanidis:

--- Quote from: harisport on November 21, 2019, 11:22:29 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 21, 2019, 10:16:58 AM ---Σας είδα όλους, στον ύπνο μου.

--- End quote ---

--- End quote ---
Με τα αμάξια ειμασταν ρε,ρολαραμε χαλαρά ακούγοντας μουσικές.Πειραζαμε κορίτσια, περαστικούς και φυσικά άλλα κάμπριο.

Μετά αράξαμε και ο πιο νέος της παρέας και με το ψηλότερο NC (δηλαδή εσύ  :P) πηγές και έφερες μπύρες.

Ρευτηκαμε όλοι μαζί,πετάξαμε τα κουτάκια στην ανακύκλωση για να γίνουν πόρτες και φτερά για BMW(η Mazda βάζει μόνο παρθένο Japan αλουμίνιο) βάλαμε μπροστά και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη.

Που πήγε το μυαλό σου μικρέ;

gianic:

--- Quote from: iliasfyntanidis on November 21, 2019, 11:43:53 AM ---
--- Quote from: harisport on November 21, 2019, 11:22:29 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Με τα αμάξια ειμασταν ρε,ρολαραμε χαλαρά ακούγοντας μουσικές.Πειραζαμε κορίτσια, περαστικούς και φυσικά άλλα κάμπριο.

Μετά αράξαμε και ο πιο νέος της παρέας και με το ψηλότερο NC (δηλαδή εσύ  :P) πηγές και έφερες μπύρες.

Ρευτηκαμε όλοι μαζί,πετάξαμε τα κουτάκια στην ανακύκλωση για να γίνουν πόρτες και φτερά για BMW(η Mazda βάζει μόνο παρθένο Japan αλουμίνιο) βάλαμε μπροστά και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη.

Που πήγε το μυαλό σου μικρέ;

--- End quote ---

Εισαι ενας μικρος καγκουροποιητης του δρομου  :giveheart:

kantetom:

jSkyline:
Δυνατό...

το Milwaukee  :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version