!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (915/1071) > >>

harisport:
Μιας και εχουμε αυτην την κουβεντα και ο Γιαννης ξερει, προχτες εβαλα μια εισαγωγη σε 18αρι ενσι, φτιαχτη, αλουμινιου, που εχει κωνο πισω απο το σημα και ξεκιναει 70αρα σωληνας και καταληγει μετα απο λιγο σε 63αρα, οπως ειναι κανονικα για τον μαφ. Ηχο καλο εβγαλε, οχι τρελο. Διαφορα ειδα και δεν ειναι ψυχολογικο, κυριως μετρημενο με torque για 0-100 και 400αρι, αλλα οχι σε πατημα γιατι δεν κανω. Στα χαμηλα ειναι πιο ψοφιο, στα ψηλα ξυπναει πιο ευκολα, και ειναι πιο προθυμο στην 1η. Τα fuel trim προφανως αλλαξαν. Φιλος με ενσι μου ειπε οτι χωρις προγραμμα, με ενα απλο maf calibration που γινεται ευκολα, λυνονται αυτα. Ισχυει κατι τετοιο;

gianic:

--- Quote from: harisport on November 17, 2019, 04:46:20 PM ---Μιας και εχουμε αυτην την κουβεντα και ο Γιαννης ξερει, προχτες εβαλα μια εισαγωγη σε 18αρι ενσι, φτιαχτη, αλουμινιου, που εχει κωνο πισω απο το σημα και ξεκιναει 70αρα σωληνας και καταληγει μετα απο λιγο σε 63αρα, οπως ειναι κανονικα για τον μαφ. Ηχο καλο εβγαλε, οχι τρελο. Διαφορα ειδα και δεν ειναι ψυχολογικο, κυριως μετρημενο με torque για 0-100 και 400αρι, αλλα οχι σε πατημα γιατι δεν κανω. Στα χαμηλα ειναι πιο ψοφιο, στα ψηλα ξυπναει πιο ευκολα, και ειναι πιο προθυμο στην 1η. Τα fuel trim προφανως αλλαξαν. Φιλος με ενσι μου ειπε οτι χωρις προγραμμα, με ενα απλο maf calibration που γινεται ευκολα, λυνονται αυτα. Ισχυει κατι τετοιο;

--- End quote ---
Μα το προγραμμα ειναι και maf calibration :D

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gas21:
Αν θυμάμαι καλά, εργοστασιακά, ο μαφ βρίσκεται σε σωλήνα  που είναι μικρότερη των 60mm.
Τί εννοεί ο φίλος σου maf calibration χωρις πρόγραμμα;  :tanevramou:

harisport:
Ελα μου ντε. Μου ειπε οτι με ενα 20αρικο κανουν ενα maf calibration για να δειχνει σωστα fuel trim και καταναλωση. Δεν εχω ιδεα. Αρα δεν υπαρχει, μια χαρα

gianic:
Δεν ειπε κανεις οτι.δεν γινεται. Απλα ειναι σαν να λες στον tuner  θελω να μου βαλει 5 μοιρες advance  μονο με 30€

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version