!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (909/1071) > >>

Dimitris n:
Ωραία
Thanks για την πληροφορία 👍

harisport:
Αυτο ακριβως ειναι. Βαλτο θα ελεγα, αν εχεις τα πατακια. Επισης, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εγω πηρα ενα κομματι 'κριτς κρατς' οπως τα λεγαμε παιδια στα παπουτσια, το αρσενικο μερος ( το αγριο), με ταινια διπλης απο κατω, το κολλησα στο πατακι ωστε να πιανει στη μοκετα στο πατωμα. Το εβαλα μπροστα μπροστα, κατω απο τα πενταλ και σε συνδυασμο με το κλιπ που εχεις, δεν κουνιεται με τιποτα και μπαινοβγαινει ευκολα.

Dimitris n:

--- Quote from: harisport on November 02, 2019, 01:47:16 PM ---Αυτο ακριβως ειναι. Βαλτο θα ελεγα, αν εχεις τα πατακια. Επισης, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εγω πηρα ενα κομματι 'κριτς κρατς' οπως τα λεγαμε παιδια στα παπουτσια, το αρσενικο μερος ( το αγριο), με ταινια διπλης απο κατω, το κολλησα στο πατακι ωστε να πιανει στη μοκετα στο πατωμα. Το εβαλα μπροστα μπροστα, κατω απο τα πενταλ και σε συνδυασμο με το κλιπ που εχεις, δεν κουνιεται με τιποτα και μπαινοβγαινει ευκολα.

--- End quote ---

 ;D τα εχω τα πατακια με την τρυπα στην μεση του κατω ακρου ομως δεν ειχα δει ποτε την υποδοχη για το κλιπ
ετσι πιστευα πως τα πατακια ηταν για αλλο μοντελο...χιχι

googlaρα εν τω μεταξυ πατακια γνησια mx5 nc και εβρισκα αυτα που εχω παλι και αναρωτιομουν τι στο καλο συμβαινει....

οτι να ναι  :llol:

VasmaV:

--- Quote from: Dimitris n on November 02, 2019, 09:55:48 PM ---Ανεβαζω ενα αρθρο το οποιο εχει τα δυο αυτα αυτοκινητα ,φανταζομαι γνωστα σε αρκετους, επειδη χρεαιζονται 3.5 ευρω τουλαχιστον για να το διαβασει καποιος

--- End quote ---
@Dimitris n ευχαριστούμε για το άρθρο, αλλα δυστυχώς πρέπει να κατέβει, γιατί ο @mx5silver έχει δίκιο.


--- Quote from: mx5silver on November 02, 2019, 11:24:42 PM ---ασχετο, αλλα βλεπω οτι το κειμενο ειναι με ημερομηνια  31 Οκτ 2019
αυτο το περιοδικο δεν εχει βγει ακομα ουτε στα περιπτερα, και προφανως θα υπαρχει copyright...

αυτα τα 3.5 ευρω της ηλεκτρονικης συνδρομης ή τα 5.5 ευρω του εντυπου περιοδικου ειναι αυτα που μας επιτρεπουν να διαβαζουμε αυτα τα κειμενα...

προς τους mods το λεω για να μην εχουμε κανενα προβλημα... ;)

--- End quote ---

Skyggedans:

Καλημέρα,

 Για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

 Χωρίς την επίσημη έγκριση του περιοδικού και του αρθρογράφου, κάθε κοινοποίηση/διαμοιρασμός οποιουδήποτε άρθρου απαγορεύεται ρητά και δια νόμου.

 Και την έγκριση αυτή το περιοδικό ΔΕΝ τη δίνει.

 Εφόσον οι συμφορουμίτες μας ενδιαφέρονται να μάθουν παραπάνω σχετικά με την εν λόγω δοκιμή, μπορούν να προμηθευτούν το περιοδικό, είτε στην έντυπη, είτε στη διαδικτυακή μορφή του.

 Πέραν του νόμιμου τρόπου, το forum μας δεν αναγνωρίζει και δεν υιοθετεί καμία άλλη πράξη κοινοποίησης του άρθρου ή οποιουδήποτε άλλου εν γένει.

 Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση

 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version