!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (907/1071) > >>

Liakos:
Μη κάθεσαι από πίσω του και το φας in your face...

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dasimo:
Καλό μήνα στην παρέα ! Μπήκε με το δεξί !!!

Liakos:
Μπαταρια?

Ριξε μια ματια και στο παγουρι του ψυκτικου σου για να εισαι safe. Ο χρονος φαινεται να το εχει φθειρει αρκετα.

gianic:
Το παγουρι παει για ανατιναξη λογικα

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dasimo:
Παίδες ευχαριστώ, το παγούρι έχει ήδη αλλαχθεί μια φορά με μεταχειρισμένο προ τριετίας . Ναι το έχω υπόψην μου και θα φροντίσω να πάρω άλλο , για την ώρα από κοντά δείχνει πολύ καλύτερα από ότι από την φωτογραφία. Αν παρατηρήσετε και τα υγρά φρενών δείχνουν πολύ πιο σκούρα από ότι είναι στη πραγματικότητα , κατά συνεπεια νομίζω ότι έχει να κάνει με τα settings του iPhone στην φωτό.
Κάτι πολύ πιο σημαντικό και ουσιαστικό που νομίζω ότι απασχολεί πολλούς εδώ είναι η μπαταρία και οι συνέπειες της λάθος επιλογής. Πριν από 4 χρόνια και 3 μήνες άλλαξα μπαταρία . Νόμιζα τότε ότι περισσότερο είναι καλύτερο και στις επέλεξα μια 55αρα μπαταρία και όχι την 45αρα που λέει ο κατασκευαστής. Με την αλλαγή της μπαταρίας απέκτησα ένα ασταθές ρελαντί όταν το αμάξι ήταν κρύο και ένα κράτημα στα ξεκινήματα. Το απέδωσα στον MAF και τον καθάρισα αλλά αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα....
Μαντέψτε τι έγινε εχθές.......έβαλα 45αρα μπαταρία και μπαμ το πρόβλημα λύθηκε! Ο μηχανικός μου , μου είπε ότι η 55αρα μπαταρία τραβούσε περισσότερο ρεύμα από το δυναμό και τς αποτελέσματα ήταν τα παραπάνω που περιγράφω. Ηθικό δίδαγμα......μην υποτιμάτε τον κατασκευαστή και κάντε ότι λέει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version