!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (905/1071) > >>

Nikos_d:

--- Quote from: iliasfyntanidis on October 26, 2019, 10:52:30 PM ---Τι ορίζεται ως κατάσταση επισκευής;

--- End quote ---
Το να βρεθείς σε θέση να επισκευάσεις το κλαταρισμένο λάστιχο με το κιτ επισκευής
Στο κιτ επισκευής, έχει μέσα ένα εγχειρίδιο με οδηγίες σε περίπτωση που πάθεις λάστιχο και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κιτ. Δεν αναφέρει πουθενά ότι βγάζουμε την ρόδα αλλά όλη η διαδικασία γίνεται με τη ρόδα κανονικά βιδωμενη ως έχει. Άρα ο γρύλος όπως και το κλειδί για τα μπουλονια που κολλάνε;

iliasfyntanidis:
Προφανώς το λέει αυτό για να μην φάνε καμία μήνυση σε περίπτωση που πέσει το αμάξι.Οι αντιπροσωπείες τα προσέχουν αυτά και κατά καιρούς έχουν γίνει μηνύσεις για ασήμαντες αφορμές και παρανοήσεις από τους χρήστες . Όπως και να έχει η επισκευή ελαστικού είναι πολύ πιο εύκολη με την ρόδα εκτός οχήματος. Έτσι γινόταν παλιά.
Επισης μπορεί εσύ να θες να αλλάξεις τα ζαντολαστιχα σου με χιονολαστιχα. Κάπως θα πρέπει να το κάνεις.

Και φυσικά αλλάζεις και τακάκια, ρυθμίζεις ανάρτηση με τον γρύλο, στηρίζεις τον κινητήρα για να αλλάξεις βάσεις μηχανής, σηκώνεις το σαζμαν για να το παντρέψεις με τον κινητήρα.Σε αυτά τα ολίγα που έχω κάνει με χρήση του γρυλου. Πολύ χρήσιμος τόσο που έχω 2.

steve:
Παίδες έχει πάρει κάποιος τον  voodoo λεβιέ (ιδιαίτερα σε nc)? ποιος ταιράζει καλύτερα με τα αλουμίνια μέσα, ο  brushed ή ο satin?

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tzo:

--- Quote from: steve on October 28, 2019, 10:59:46 AM ---Παίδες έχει πάρει κάποιος τον  voodoo λεβιέ (ιδιαίτερα σε nc)? ποιος ταιράζει καλύτερα με τα αλουμίνια μέσα, ο  brushed ή ο satin?

--- End quote ---
Αυτός είναι ο satin..

steve:

--- Quote from: tzo on October 28, 2019, 11:08:10 AM ---
--- Quote from: steve on October 28, 2019, 10:59:46 AM ---Παίδες έχει πάρει κάποιος τον  voodoo λεβιέ (ιδιαίτερα σε nc)? ποιος ταιράζει καλύτερα με τα αλουμίνια μέσα, ο  brushed ή ο satin?

--- End quote ---
Αυτός είναι ο satin..

--- End quote ---
thanks,εσενα σκεφτηκα κιόλας που το έχεις!
μάλλον αυτόν λέω να πάρω..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version