!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (899/1071) > >>

Nettos:

--- Quote from: Dimitris n on October 18, 2019, 03:06:54 PM ---Η keyless καρτα μου είναι λίγο φθαρμενη
Βρίσκω στο ιντερνετ καινούργιο καβουκι στο οποίο γράφουν ότι θα πρέπει να μεταφερθούν απλά τα εσωτερικά εξαρτήματα
Ξέρετε εαν είναι εύκολο κάτι τέτοιο?

--- End quote ---
Επειδή και εμένα με χαλούσε που η κάρτα ήταν λίγο φθαρμένη, πήρα απο ebay μαυρο λαστιχένιο κάλυμμα. Εφάρμοσε καλά και δεν έχω και τον φόβο να φύγει το ενσωματωμένο κλειδί.  Παρόλα αυτά εαν τελικά αλλάξεις καβούκι, πες μας εαν έγινε εύκολα...   

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris n:

--- Quote from: Nettos on October 19, 2019, 09:25:30 AM ---
--- Quote from: Dimitris n on October 18, 2019, 03:06:54 PM ---Η keyless καρτα μου είναι λίγο φθαρμενη
Βρίσκω στο ιντερνετ καινούργιο καβουκι στο οποίο γράφουν ότι θα πρέπει να μεταφερθούν απλά τα εσωτερικά εξαρτήματα
Ξέρετε εαν είναι εύκολο κάτι τέτοιο?

--- End quote ---
Επειδή και εμένα με χαλούσε που η κάρτα ήταν λίγο φθαρμένη, πήρα απο ebay μαυρο λαστιχένιο κάλυμμα. Εφάρμοσε καλά και δεν έχω και τον φόβο να φύγει το ενσωματωμένο κλειδί.  Παρόλα αυτά εαν τελικά αλλάξεις καβούκι, πες μας εαν έγινε εύκολα...   

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Κι εγώ παρήγγειλα δυο ίδιες λαστιχενιες θηκες
Θα ρωτήσω συνεργεία πχ λευκαδιτη εαν μπορεί να μεταμοσχευσει το εσωτερικό της κάρτας σε άλλο καβουκι και εαν ναι θα το παρω

Nikos_d:
Άραγε την black Friday (29 Νοεμβρίου) θα κάνει κανείς ανταλλακτικατζής-τχιούνερ π.χ. il, mx5parts, moss miata europe, racingbeat καμιά καλή έκπτωση? Να το πατήσω το κουμπί ή να περιμένω?

Liakos:

--- Quote from: Nikos_d on October 20, 2019, 08:17:23 PM ---Άραγε την black Friday (29 Νοεμβρίου) θα κάνει κανείς ανταλλακτικατζής-τχιούνερ π.χ. il, mx5parts, moss miata europe, racingbeat καμιά καλή έκπτωση? Να το πατήσω το κουμπί ή να περιμένω?

--- End quote ---
Κάτι έκαναν πέρυσι il και mx5parts αν θυμάμαι καλά. Δε χαρίζουν,  απλώς κάνουν μια τυπική έκπτωση.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

anvas94:

Stay tuned

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version