!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (894/1071) > >>

spoumi:
Μπορεί να μπήκαν ως έξτρα όπως λες αφου είναι ελληνικό.
Ξέρω ότι και άλλα αμάξια που δεν ειναι sport έχουν key less entry οπότε σίγουρα έπαιζε ως έξτρα.
Τώρα τα πλυστικά πρέπει να πήγαιναν πακέτο με τα xenon οπότε ίσως αν ζητήθηκαν και αυτά ως έξτρα.

philosopher:
Το θέμα είναι ότι η mazda δεν είναι BMW, και τι εννοώ : δε μπορείς να πάρεις κάτι από κάποιο πακέτο (high) και να το βάλεις σε άλλο (πχ mid που είναι το δικό μ) . Δε τα σπάει.
Εγώ ήθελα πχ τα ξένον μόνο (χωρίς τα δέρματα, bose κτλπ) και μου είπαν αδύνατο πρέπει να πάω στο high ολόκληρο !

Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk

Liakos:

--- Quote from: philosopher on October 11, 2019, 10:25:45 AM ---Εγώ ήθελα πχ τα ξένον μόνο (χωρίς τα δέρματα, bose κτλπ) και μου είπαν αδύνατο πρέπει να πάω στο high ολόκληρο !

--- End quote ---
Αυτο λογικα θα μπορουσε να γινει, απλα με παραγγελια και χρονο αναμονης ενδεχομενως τεραστιο.

philosopher:

--- Quote from: Liakos on October 11, 2019, 10:50:01 AM ---
--- Quote from: philosopher on October 11, 2019, 10:25:45 AM ---Εγώ ήθελα πχ τα ξένον μόνο (χωρίς τα δέρματα, bose κτλπ) και μου είπαν αδύνατο πρέπει να πάω στο high ολόκληρο !

--- End quote ---
Αυτο λογικα θα μπορουσε να γινει, απλα με παραγγελια και χρονο αναμονης ενδεχομενως τεραστιο.

--- End quote ---
Ηλία δε μου το έδωσαν καν σαν επιλογή στην αντιπροσωπεία οταν το παρήγγειλα παρόλο που το ζήτησα. Τώρα αν ήθελε καμία διετία οκ λογικό μου φαίνεται.

Sent from my HRY-LX1T using Tapatalk

Nettos:
Εδώ αναφέρει ως προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού αυτά των φώτων και της άνεσης. Μήπως μπορούσαν να συνδυαστούν μόνο με την high και οχι με την mid; Επίσης μην ξεχνάμε οτι απο έτος σε έτος αλλάζουν τα πακέτα εξοπλισμού και ο τροπος που μπορούν να συνδυαστούν.     

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version