!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (893/1071) > >>

spoumi:

--- Quote from: topetwrx on October 10, 2019, 11:54:49 AM ---!!!!Δεν γνώριζα ότι υπάρχει και 2λιτρο με 5άρι κιβώτιο!! :???: Δηλαδή είναι η φτωχή έκδοση του 2λιτρου;

--- End quote ---
Είναι το κανονικό δίλιτρο σε εκδοσεις mid και high.
Απλά το sport είχε 6-ταχυτο.

Nettos:
Αυτό ακριβώς. Έχει και το δίλιτρο εκδόσεις. Απο αυτά που είδα και διάβασα έχω συμπεράνει ότι:

Το 2.0 mid έχει τον εξοπλισμό που έχει και το 18αρι mid + esp, μπλοκε, 17αρες και θολόμπαρα

Το high έχει επιπλέον τα xenon με πλυστικά, προβολείς ομίχλης τα δερμάτινα θερμαινόμενα, keyless entry, bose ηχοσύστημα

Το sport έχει επιπλέον το 6αρι με άλλο κ/π, τα bilstein,  λίγο παχύτερη αντιστρεπτική πίσω (δεν είμαι και σίγουρος) και  πεντάλ αλουμινίου

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spoumi:

--- Quote from: Nettos on October 10, 2019, 12:12:19 PM ---Αυτό ακριβώς. Έχει και το δίλιτρο εκδόσεις. Απο αυτά που είδα και διάβασα έχω συμπεράνει ότι:

Το 2.0 mid έχει τον εξοπλισμό που έχει και το 18αρι mid + esp, μπλοκε, 17αρες και θολόμπαρα

Το high έχει επιπλέον τα xenon με πλυστικά, προβολείς ομίχλης τα δερμάτινα θερμαινόμενα, keyless entry, bose ηχοσύστημα

Το sport έχει επιπλέον το 6αρι με άλλο κ/π, τα bilstein,  λίγο παχύτερη αντιστρεπτική πίσω (δεν είμαι και σίγουρος) και  πεντάλ αλουμινίου

--- End quote ---

Τα χενον+πλυστικά είναι σίγουρα μόνο στο sport.
Νομίζω και το keyless entry.

topetwrx:
2 χρόνια σχεδόν στην κοινότητα και τώρα το έμαθα!!! :-[ Τα περισσότερα πάντως είναι η πλούσια έκδοση αν κρίνω από αυτά που κυκλοφορούν.... ::-

Nettos:

--- Quote from: spoumi on October 10, 2019, 12:26:09 PM ---
--- Quote from: Nettos on October 10, 2019, 12:12:19 PM ---Αυτό ακριβώς. Έχει και το δίλιτρο εκδόσεις. Απο αυτά που είδα και διάβασα έχω συμπεράνει ότι:

--- End quote ---

Τα χενον+πλυστικά είναι σίγουρα μόνο στο sport.
Νομίζω και το keyless entry.

--- End quote ---

Σε ενα φυλλάδιο του 2007 που βρήκα στο διαδίκτυο, φαίνεται να επαληθεύεται αυτό που λες. Το xenon με τα πλυστικά + το keyless entry ήταν στάνταρ μόνο στο 2.0 sport.

Τώρα το δικό μου που είναι high δεν γνωρίζω πως τα έχει και τα δύο. Ή μπήκαν  έξτρα  στην παραγγελία ή ήταν στάνταρ στην έκδοση high (του δίλιτρου) το 2005 που αγοράστηκε.

Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό και σε μια αναζήτηση που έκανα με το vin number, εμφανίζεται 5ταχυτο όπως και είναι. Περισσότερα στοιχεία για τον εξοπλισμό δεν μπορώ να δω καθώς ζητείται να πληρώσεις. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version