!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
philosopher:
--- Quote from: Dimitris n on October 10, 2019, 10:24:19 AM ---Έτσι
Το sport nc εχει αλουμινένια πενταλ, bose,xenon, αυτορυθμιζομενα με πλυση, ομίχλης, bilstein eibach παχυτερη πισω αντιστρεπτικη δεν ξερω σε δεσιματα απο κατω νομίζω δεν εχει κάτι περισσότερο εκει,
6 σασμαν keyless entry...
Δεν νομίζω πως ξεχνώ κατι
--- End quote ---
Δεν ισχύει αυτό με την αντιστρεπτική, τις ίδιες φοράνε όλα. Και τα eibach ήταν επίσης εξτρά.
Δεσίματα όλα ίδια, εκτός από μια πλατική ποδία από κάτω που έχει το δίλιτρο και δεν έχει το 1.8
xaxar:
Με την κοντή κεραία είχα χειρότερο σημα και επιανα λιγότερους σταθμούς σε σχέση με την μαμα.
Επίσης οποιος δεν θέλει να αγοράσει κοντή κεραία μπορεί να κόψει την μαμα στο σημείο που λεπταινει(στο μεσον δηλαδή)...και παλι πιάνει σταθμούς κανονικα,τεσταρισμενο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
philosopher:
Γιατί θέλετε να αλλάξετε κεραία, η δικιά μας έχει πολύ πλάκα, σα τηλεκατευθυνόμενο είναι :P
Liakos:
--- Quote from: Nettos on October 10, 2019, 10:19:44 AM ---τα πεντάλ αλουμινίου. xenon, keyless, θερμαινόμενα, κτλ υπάρχουν. Λογικά στο mid λείπουν αυτά.
--- End quote ---
Απο αυτά μονο τα δερματινα/θερμαινομενα ηταν βασικος εξοπλισμος στα high. Πενταλ, xenon & keyless λογικα μπηκαν extra.
Το λεω με αρκετη σιγουρια γιατι οι εκδοσεις μεταξυ των 2 κινητηρων δεν ειχαν διαφορες σε εξοπλισμο.
topetwrx:
!!!!Δεν γνώριζα ότι υπάρχει και 2λιτρο με 5άρι κιβώτιο!! :???: Δηλαδή είναι η φτωχή έκδοση του 2λιτρου;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version