!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (881/1071) > >>

Dimitris n:
Ενα γενικό σερβις σε 2.0 nc ποσα χρήματα περίπου θα κοστίσει?
Επισης ποια λάστιχα να επιλέξω 205.45.17?

Liakos:
Δεν υπάρχει απάντηση. Ανάλογα τα χλμ και τι μπορεί να χρήζει αλλαγής. Από 100€ έως 1000€.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris n:

--- Quote from: Liakos on September 14, 2019, 07:27:34 PM ---Δεν υπάρχει απάντηση. Ανάλογα τα χλμ και τι μπορεί να χρήζει αλλαγής. Από 100€ έως 1000€.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Οκ σωστό
Νομικός κουρης για έλεγχο και σερβις αυτό είναι οκ?

Επισης λάστιχα?

Nettos:
Αρχικά καλοτάξιδο. Ευχομαι να το χάρεις οσο το δυνατόν περισσότερο. Είχα βρει (μέσω του φόρουμ) ενα αρχείο αναφορικά με τα service. Σου επισυνάπτω τις εικόνες. Απλα για τα λάδια,  νομιζω είναι πολλα τα 20 χιλ km. Δε νομιζω να τα αφηνει κανεις τοσο.

Επίσης στην κατηγορία service, έχει θέμα "πρόγραμμα Service NC". Εκει θα βρεις πολλές πληροφορίες. Επειδή σχετικά πρόσφατα έκανα service και άλλαξα όλα τα αναλώσιμα, τα έχω φρέσκα και θα σου γράψω 2-3 εκεί.

Εαν θες να πάρεις γνήσια ανταλλακτικα, μια εικόνα για τις τιμες μπορείς να πάρεις απο τα site mx5parts και ilmotorsport.

Όσον αφορά τα λάστιχα εγω θα προτιμούσα τη μαμα διάσταση.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris n:
Σε ευχαριστώ πολύ 👍👍

Δεν είναι τελειωμένο ακομα πρέπει να ελεγχθει

Σίγουρα γνήσια ανταλλακτικά και σίγουρα 205.45.17 απλα να μπουν καλα?
Πχ sport contact 6 pilot sport η κατι χαμηλοτερων επιδόσεων?
Στο gti golf ειχα τα eagle f1 asymmetric ολα καλα απλα αργουσαν να ζεσταθουν και αυτό δεν θα το ήθελα στο 2.0 nc

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version