!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (874/1071) > >>

harisport:

--- Quote from: Liakos on August 08, 2019, 04:32:33 PM ---
--- Quote from: harisport on August 07, 2019, 11:27:18 AM ---20χιλιοστα και αν απο το μαξ

--- End quote ---
Υποθετω εννοεις 2 χιλιοστα.

--- End quote ---

Σωστα υποθετεις

Alex:
Για τριών ετών ανάρτηση, χωρίς αλάτια σους δρόμους κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό.
Συν το ότι στο κτεο φέτος, για τους πίσω τροχούς, βάλαμε τους μπροστά στη μηχάνημα γιατί είχαν μεγάλη απόκλιση στην απόδοσή τους.
Σκέφτηκα, δημόσιο κτεο γ@μησέ τα. Κοιτώντας το χαρτί του προηγούμενου ελέγχου, είδα ότι και η autovision είχε γράψει αυτό σαν σημείωση. Τότε ήταν ενός έτους η ανάρτηση

Sent from my Nokia 3310

iliasfyntanidis:
Καλό είναι την ανάρτηση εφόσον μπορείς να την συντηρείς. Καθάρισμα και επάλειψη με γράσο η αντισκωριακό εκεί που έχει τα σπείρωμα. Η ohlins μάλιστα στο φυλλάδιο που έχει στις αναρτήσεις της μιλάει για σήκωμα του bumpstop(κάθεται ανάποδα από αυτές των αυτοκινήτων) καθάρισμα και ψεκασμό με WD40. Αυτό ισχύει στην ανάρτηση που φοράω στην μηχανή μου.
Φυσικά ρόλο παίζει και το Made in....

Alex:
Τέτοια διάβρωση? Μου φάνηκε υπερβολή αν και καιρό σκεφτόμουν ένα detailing session στην ανάρτηση

Sent from my Nokia 3310

iliasfyntanidis:

--- Quote from: Alex on August 09, 2019, 04:47:03 PM ---Τέτοια διάβρωση? Μου φάνηκε υπερβολή αν και καιρό σκεφτόμουν ένα detailing session στην ανάρτηση

Sent from my Nokia 3310

--- End quote ---
Δες για παρηγοριά στο ebay.co.uk coilovers που πωλούνται μεταχειρισμένες σε τι χάλια είναι. Στην περιγραφή γράφουν ligh corrosion και εμείς εδώ γελάμε... Αυτοί λενε"Μαλακα John χτύπησα σε bid μια αναρτησαρα, σαν καινούργια"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version