!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (873/1071) > >>

harisport:
Alex δεν ξερω αν σε παρηγορει, αλλα επειδη το ειδα και τυχαια εχτες κοιταξα το δικο μου, εχει κι εμενα στον κορμο, κατι τετοια σημαδια. Οχι πολυ, αλλα εχει λιγο.

Alex:
Αν δεν είχα ταξίδι, θα το έψαχνα με την ησυχία μου. Όμως το είδα τελευταία στιγμή.

Χθες αργά το βράδυ τσεκάροντας τα λάδια, χωρίς να το ξαναζεστάνω απτο μεσημέρι, είχα κάνει υπερπλήρωση. Σήμερα το ζέστανα, έσβησα ένα τέταρτο και ξανατσέκαρα. Υπερπλήρωση. Χοντρικά, η πραγματική στάθμη, πριν συμπληρώσω, ήταν κοντά στο μέσο του min-max. Στη χειρότερη, λίγο πιο κάτω.

Χθες που ζεματούσε το αμάξι και το άφησα ένα 20λεπτο, τσεκάροντας τα λάδια αμέσως μετά, το λάδι που ήταν? Είχε γίνει αναθυμιάσεις μέσα στη μηχανή και μετά υγροποιήθηκε? Απόσταξη κάνει? Τι φάση, θα βγάλει και τσίπουρο? (Πέρα απτη πλάκα, έχει βάση κάτι τέτοιο?)

Όσον αφορά τους λεκέδες, ελπίζω Παρασκευή να βγάλω άκρη.

Sent from my Nokia 3310

harisport:
Για αρχη οταν ειδες οτι ελειπαν λαδια, το αμαξι ηταν σε τελειως επιπεδο δαπεδο; Μηπως ειχε κλιση, εστω και μικρη; Επισης μου εχουν πει να τα μετραω οταν το αμαξι εχει καθισει ενα 20λεπτο τουλαχιστον για να κατεβουν τα λαδια πισω στο κρατερ γιατι αν γινει αμεσως μολις σβησει ή ενω το αμαξι δουλευει, ενα ποσο των λαδιων ειναι μεσα στο μοτερ οποτε διαβαζει λιγοτερα.
Παντως κι εγω επειδη το αμαξι το εχω 8-9μηνες, δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχα κανει 10-11χιλ χλμ σε τοσο καιρο και μου ρθε τις προαλλες. Εναν μηνα πριν που ειχα τσεκαρει τα λαδια, ειχε κατεβει ελαχιστα η σταθμη του λαδιου, σε σημειο 20χιλιοστα και αν απο το μαξ, που ειναι τελειως αδιαφορο για 10.000χλμ. Στον μηχανικο οταν πηγα για αλλαγη λαδιων  ηταν περιπου στο min αλλα μου πε οτι μαλλον ειναι επειδη περασε ο καιρος και τα χλμ  και τα λαδια εγιναν νερακι μαλλον με τις ζεστες οποτε ισως εχασε ελαχιστα, δεν ειναι οτι καιει λαδι. Καιει λαδι ειναι στα vag που καινε 'δικαιολογημενα απο την εταιρεια' 0,5 λιτρο στα 1000-2000χλμ.

Alex:
Σε εντελώς επίπεδο δάπεδο,εννοείται.
Τα λάδια κάθισαν, το άφησα ώρα. Το θεμα είναι ότι δεν "φαινόταν" μια ποσότητα που "φάνηκε" σήμερα

Sent from my Nokia 3310

Liakos:

--- Quote from: harisport on August 07, 2019, 11:27:18 AM ---20χιλιοστα και αν απο το μαξ

--- End quote ---
Υποθετω εννοεις 2 χιλιοστα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version