!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
steve:
Νέο μέλος στην οικογένεια με μαύρο ΝΒ 1.8 sporty, με το καλό θα έρθει στην επόμενη βόλτα...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mx5silver:
--- Quote from: kantetom on August 02, 2019, 10:57:57 PM ---
--- Quote from: Chris_SD link=topic=10471.msg294232#msg294232 date=1564730689 ---το δικό μου "απλό" fl, έχει και Cruise Control XAXAXAXAXA
--- End quote ---
Το περίεργο είναι ότι έχουν από το 1990. Όχι ότι έχει το nc-fl. :llol: :llol:
Για την ντίζα έχει actuator
--- End quote ---
ωραιος! :good:
και παντα αναρωτιομουν τι ρολο να επαιζε εκεινο το κενο κουμπι...
mononoke:
Τώρα θα γράψω μαλακία μη βαράτε.
Κατεβαίνω πριν τρεις εβδομάδες χαλαρός παραλιακή με προορισμό να φτάσω Σουνίο. Κάποια στιγμή στο τελευταίο πάρκινγκ πριν το ναό Βλέπω μες τα σκοτάδια ένα αμάξι σταματημένο δε δίνω σημασία φτάνω στο ναό στην επιστροφή κόβω και πως περνάω βλέπω ένα RX7 fc κόκκινο πολύ πολύ ωραίο. Κάνω thumbs up και φεύγω, Το RX εφτά έρχεται από πίσω μου σιγά-σιγά και κάνω δεξιά και τον αφήνω να με περάσει. Πήγαινε ρολάριστα μπροστά μου Και κάποια στιγμή αρχίζει και ανοίγει το βήμα του και ακολουθω σε μια απόσταση 20 m. Στο τέλος σιγά-σιγά ανέβασα με ρυθμό και φτάσαμε έτσι νομίζω μέχρι την Σαρωνίδα. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι οδηγούσε με πολύ ωραίες γραμμές δεν πατούσε καθόλου στο αντίθετο ρεύμα, Έν αντίθεση με μένα που προσπαθούσα να ακολουθήσω και ήτανε λίγο δύσκολο. Στο τέλος του είπα σ’ ευχαριστώ πολύ που μπορούσα και ακολουθούσα τις γραμμές σου και χωρίστηκαν οι δρόμοι μας.
Αν κάποιος διαβάζει αν κάποιος ξέρει ποιος ήταν να του πει απλά ότι ήτανε πολύ ωραία εμπειρία
Alex:
(Μάλλον) sos
Ψάχνοντας τον κωδικό κινητήρα για αγορά ιμάντα, είδα μούργα, όπως αυτήν που πιάνει το διαφορικό απτις αναθυμιάσεις και τον στροβιλισμό του αέρα γύρω του (σχετικές φωτο). Τσεκάροντας τα λάδια, ήταν στο min (σχετικές φωτο).
Το αμάξι χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά (έχει φάει όλες τις καυτές μέρες δουλεύοντας) με, κυρίως, αστική χρήση. Το αναφέρω σε περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό που είδα? Το λάδι στο min έχει τύχει να το δω άντε άλλη μια το πολύ δυο φορές- απτο 2009. Δηλαδή μπορεί να έκαψε και λόγω ζέστης-πίεσης κτλ. Λάδια άλλαξα πριν 7.5Κ, τον φετινό Ιανουάριο.
Λόγω προγραμματιζόμενου ταξιδιού, έχω ξενερώσει ελεεινά
Sent from my Nokia 3310
iliasfyntanidis:
7500 χιλιόμετρα δεν είναι και λίγα από αλλαγή σε αλλαγή. Επίσης ο δείκτης που έχεις ξέρεις τι απόσταση χωρίζει το Min με το Max? Γιατί μπορεί να είναι και 500 ml, οπότε τσάμπα ο πανικός εφόσον έχεις κάνει και 7500 χιλιόμετρα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version