!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (870/1071) > >>

philosopher:

--- Quote from: Nettos on July 22, 2019, 05:00:22 PM ---Εχθές επέστρεψα απο roadtrip με ενα χαμόγελο ως τα αυτιά! Περάσαμε απο 9 κράτη (8 για την ακρίβεια + 1 το Μονακό  ;)) διανύοντας σχεδόν 5.000Km σε 15 ημέρες. Προσεχώς θα γράψω αναλυτικά τι και πως για να βοηθήσω όποιον σκοπεύει να κανει κατι αντίστοιχο και να παρακινήσω τους υπόλοιπους!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Πρέπει να ήταν εμπειριάρα όχι αστεία.
Για γράψε να παίρνουμε σειρά σιγά-σιγά  8) ::- ;D

Nettos:

--- Quote from: topetwrx on July 23, 2019, 08:00:18 AM ---
--- Quote from: Nettos on July 22, 2019, 05:00:22 PM ---Εχθές επέστρεψα απο roadtrip με ενα χαμόγελο ως τα αυτιά! Περάσαμε απο 9 κράτη (8 για την ακρίβεια + 1 το Μονακό  ;)) διανύοντας σχεδόν 5.000Km σε 15 ημέρες. Προσεχώς θα γράψω αναλυτικά τι και πως για να βοηθήσω όποιον σκοπεύει να κανει κατι αντίστοιχο και να παρακινήσω τους υπόλοιπους!

--- End quote ---

Μπράβο ρε Χρήστο!! Πάντα τέτοια!! Τρομερή εμπειρία!! Πάντα έτσι!!! :excited:

Την άλλη φορά με το ποδήλατο!!!! :D

--- End quote ---

Ευχαριστώ! Μακαρι όλοι μας να χαιρόμαστε να αυτοκίνητα όπως επιθυμούμε.

Άσε ήδη το ψήνω του χρόνου να ανέβουμε άλπεις με ενα φίλο για κανένα πενθήμερο μονο για ποδήλατο. Είδα οτι έχει ημέρες για ποδήλατο (event) σε γνωστά passo και μάλλον τα κλείνουν για τα υπολοιπα οχήματα.

Nettos:

--- Quote from: philosopher on July 23, 2019, 09:02:54 AM ---

--- End quote ---

Πρέπει να ήταν εμπειριάρα όχι αστεία.
Για γράψε να παίρνουμε σειρά σιγά-σιγά  8) ::- ;D

--- End quote ---
Ήταν φοβερή εμπειρία ευτυχώς χωρίς σημαντικά απρόοπτα. Θα κάτσω να γράψω μάλλον απο βδομάδα γιατι τώρα τρέχω να μαζέψω αυτα που έμειναν πίσω τις ημερες που έλλειπα.

Dasimo:
Η απόλαυση του να μην υπάρχει δακτύλιος και να φοράς κάθε μέρα το NC σου στο κέντρο της πόλης ! Αξία ανεκτίμητη !

kantetom:

--- Quote from: Chris_SD link=topic=10471.msg294232#msg294232 date=‪1564730689‬ ---το δικό μου "απλό" fl, έχει και Cruise Control XAXAXAXAXA

--- End quote ---

Το περίεργο είναι ότι έχουν από το 1990. Όχι ότι έχει το nc-fl.  :llol: :llol:

Για την ντίζα έχει actuator

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version