!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
spoumi:
6UL
όπως και ο @luigid
HarryB:
--- Quote from: kantetom on July 17, 2019, 11:58:28 AM --- Εκεί που κουβεντιάζαμε για τα mx-5, μου πέταξε ότι ίδρυσε την rotrex.
--- End quote ---
Ο οποιος ειναι απιστευτα προσγειωμενος και εξαιρετικα βοηθητικος. Εχουμε ανταλλαξει αρκετα e-mails και με εχει βοηθησει παρα πολυ με οτι ηθελα.
iliasfyntanidis:
Όντως ο Andreas Kolstrup είναι και γαμώ τους τύπους. Εγγύηση που λένε... Παλιός αγωνιζόμενος και πολύ πολύ προσγειωμενος για ιδρυτή της Rotrex. Τα έχουμε πει στο παρελθόν.
mx5silver:
θωμα, αυτό το συγκεκριμενο nd, τι αναρτηση φοραει?
kantetom:
Τρομερός τύπος ο Anders και όπως λέει ο Χάρης και ο Ηλίας πολύ προσγειωμένος. Έβγαινα από την πίστα και πάρκαρα όταν πήγαινε να μπει και σταμάτησε να μου πει ότι του αρέσει πολύ το na μου. Μετά με έβαλε συνοδηγό για να μου δείξει το nd. Το ότι ήταν οδηγός αγώνων φαινόταν από την οδήγηση του. :guns:
Κουβεντιάσαμε διάφορα, μέσα σε αυτά για τους rotrex που μου είπε ότι από όλα τα caterham 620r που έχουν πουληθεί, είχαν μόνο μια περίπτωση αστοχίας του κομπρεσσορα που αλαχθηκε στην εγγύηση, για το Zenvo με το πίσω σπόιλερ στο goodwood festival of speed και για ένα νέο είδος κομπρεσσορα που σχεδιάζει για την βαριά βιομηχανία και θα είναι διαθέσιμος του χρόνου.
Σχετικά με τις ohlins r&t μου είπε ότι το καινούργιο mx5 του (181) μόνο με την ohlins και τα ίδια λάστιχα (yokohama semi) με το κομπρεσσοράτο το οποίο φοράει xyz ανάρτηση και παχύτερες αντιστρεπτικές και τα φρένα, είναι πολύ κοντά σε γυρολογια μόνο και μόνο από τον τρόπο που η ohlins ακολουθεί τον δρόμο. Μιας και ενδιαφέρομαι για την ohlins ο τύπος μου είπε να κανονίσουμε να βρεθούμε να μου δείξει ένα na με ohlins και rotrex ενός συναδέλφου του. Τι να λέμε τώρα...
Με αυτά και αυτά κατάφερα να γράψω και 140 χλμ με τα yellowstuff να είναι αισχρά αν και fade δεν είχα λόγω καινούριου υγρού φρενών και τα λάστιχα να μην θέλουν να πεθάνουν. Λογικά τα ns2r θα πρέπει να περιμένουν μέχρι του χρόνου. Το viscous αυτή την φορά μου έκανε κάτι περίεργα. Ξεκίναγε να γυρνάει η εσωτερική ρόδα και μετά από μερικές περιστροφές ξεκίναγε να γυρνάει και η εξωτερική. Και πιο πριν υπήρχε μια υστέρηση αλλά τώρα μου φάνηκε μεγαλύτερη.
@mx5silver Η ανάρτηση μου είπε ότι είναι xyz αλλά στο net δεν βρίσκω κάτι με εξωτερικό ρεζερβουάρ.
@SteliosR Αυτά ήταν τα λόγια του. Έτσι μου το περιέγραψε. Είχε πάντως intercooler και water/methanol injection.
Edit to add: το carbon κάθισμα θέλει μεγαλύτερη αναγνώριση
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version