!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (864/1071) > >>

Alex:

--- Quote from: kantetom on July 11, 2019, 03:09:46 AM ---
--- Quote from: Alex on July 10, 2019, 11:47:28 AM ---Λογικά, σαν κουτσή μπαλαρίνα

--- End quote ---

Αλεξ έχεις εμπειρία από κάτι παρόμοιο η απλά υποθετεις;

Με 840 κιλά βάρος και μετατρόχιο 2339 mm (δηλαδή 10 mm μακρύτερο από ένα nc) δεν βλέπω το λόγο να συμπεριφέρεται σαν κουτσή μπαλαρίνα, ότι και να εννοείς με αυτό.
https://www.autoevolution.com/carcompare.php?id1=20805&id2=21741&u=metric

Nα το λες λόγω σκληρότητα ανάρτησης;
Η εμπειρία μου είναι ότι οσο η ανάρτηση έχει ακόμα διαδρομή και δεν τερματίζει να αποσυντονιστεί το αυτοκίνητο, δεν βλέπω τι κερδίζεις με επιπλέον σκληρότητα. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα χωρίς downforce και χωρίς slik ελαστικά.

Η εμπειρία μου με ένα 106 rallye με δυο setup:
-εργοστασιακές αναρτήσεις, 14αρες με semi kumho v70 soft και
-με bilstein group n, 14αρες με toyo r888 hard
Στα μέγαρα, το πρώτο setup ήταν πιο φιλικό στο όριο και παιχνιδιάρικο με πολύ πιο ελέγξιμο lift off oversteer.

--- End quote ---
Τώρα το είδα, με συγχωρείς!
Χαριτολογώντας το έγραψα, δεν έχω επιχειρήσει κάτι παρόμοιο...
Εννοούσα πως ένα αμάξι, κατά τάλλα αδιάφορο οδηγικά, πόσο να μεταμορφωθεί με semi;  Να τα φτάσει στα όριά τους το βρίσκω απίθανο και η απορία που μου γεννάται, είναι, μήπως συμπεριφερθεί απρόβλεπτα ή και επικίνδυνα δεδομένου πως θα ανέβει το όριο πιο ψηλά από όσο είναι φτιαγμένο να διαχειριστεί.
Το δοκίμασες τελικά να μας πεις εντυπώσεις του combo?

Sent from my Nokia 3310

steve:
Υπήρξε ΝΒ FL που ΔΕΝ είχε προβολείς ομίχλης?

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kostas13:
 Η έκδοση MID δεν είχε προβολείς όπως και δερμάτινα καθίσματα ύφασμα με βελούδο που είναι καλύτερα ( για μένα) γιατί τα δέρματα τα έφτιαχναν εδώ και χάλαγαν γρήγορα

Vidias:
Τα υφασματινα,ειναι οντως πιο ανετα,κρατανε καλυτερα και καθεσαι και σημαντικα πιο βαθια...

Τα δερματινα,ας τα περιποιηθουμε και λιγακι.Και φυσικα ειναι Ιαπωνιας...
Τα δικα μου τα εδωσα προχτες,με πολυ πολυ μετρια συντηρηση,και του οδηγου ειχε ελαχιστη φθορα στο μαγουλο (γιατι εχω και τα κιλακια μου.)

Υποψιν το αμαξι 10 χρονια που το εχω το δερνει ο ηλιος.

Ουτε κουβεντα για αντοχη στα μαμα δερματινα.Επρεπε να εχεις αλλο αμαξι με δερματα να δεις χαλι.

panos2171:

--- Quote from: kostas13 on July 15, 2019, 08:15:31 PM --- Η έκδοση MID δεν είχε προβολείς όπως και δερμάτινα καθίσματα ύφασμα με βελούδο που είναι καλύτερα ( για μένα) γιατί τα δέρματα τα έφτιαχναν εδώ και χάλαγαν γρήγορα

--- End quote ---

To δικό μου έχει δερμάτινα, μπεζ εσωτερικό αλλά χωρίς προβολείς ομίχλης. Μήπως αυτό που λες ίσχυε για το 1.8?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version