!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (858/1071) > >>

Nikos_d:
Το πρόβλημα λύθηκε! εργοστασιακό ήταν το χρώμα. Μάλλον θα είχε πετάξει κάπου και με την πίεση το πήρε παραμάζωμα.

harisport:
Νικο θες να γελασεις; Το αμαξι το πηρες απο εναν Κωστα στην Αθηνα; Ειναι γειτονας μου

Nikos_d:

--- Quote from: harisport on June 13, 2019, 03:59:54 PM ---Νικο θες να γελασεις; Το αμαξι το πηρες απο εναν Κωστα στην Αθηνα; Ειναι γειτονας μου

--- End quote ---
Ναι Κώστας. Να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα!

harisport:
Επλενα το αμαξι και μου λεει: ρε το βλεπω και αναρωτιεμαι γιατι το εδωσα. Και του λεω ρε παιζει να το εχει ενας Νικος γυμναστης; Ηξερα ηδη οτι το εδωσε θεσσ/κη και οτι ηταν μαυρο με κοκκινα δερματα. Το αμαξι δεν το χα πετυχει αλλα επειδη ειναι τιμιος και μου τα λεει αυτα, να ξερεις οτι πρεπει να ηταν πολυ καλο.

Dasimo:

--- Quote from: Nikos_d on June 13, 2019, 03:02:58 PM ---Το πρόβλημα λύθηκε! εργοστασιακό ήταν το χρώμα. Μάλλον θα είχε πετάξει κάπου και με την πίεση το πήρε παραμάζωμα.

--- End quote ---

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε. Θα σου σκουριάσει αν δεν το βάψεις και είναι αμαρτία....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version