!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Nettos:
Σκέφτομαι να πουλήσω το hardtop μου καθώς δεν το χρησιμοποιώ και είναι κρίμα να κάθετε. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ. Το hardtop είναι για nc σε χρώμα galaxy grey και εχει όλα τα παρελκόμενα (πλαινές βάσεις, βίδες frankenstein, καλώδιο για τις πίσω αντιστάσεις) Είμαι απο Θεσσαλονίκη και η τιμή θα είναι όσο το αγόρασα πέρυσι 1.500€
spoumi:
--- Quote from: Nettos on June 12, 2019, 11:24:51 AM ---Σκέφτομαι να πουλήσω το hardtop μου καθώς δεν το χρησιμοποιώ και είναι κρίμα να κάθετε. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ. Το hardtop είναι για nc σε χρώμα galaxy grey και εχει όλα τα παρελκόμενα (πλαινές βάσεις, βίδες frankenstein, καλώδιο για τις πίσω αντιστάσεις) Είμαι απο Θεσσαλονίκη και η τιμή θα είναι όσο το αγόρασα πέρυσι 1.500€
--- End quote ---
Παρότι δεν έχεις τα απαραίτητα ποστ για να ποστάρεις αγγελία (γιατί ακόμα και στο μπλα μπλα αγγελία είναι), το ποστ θα παραμείνει επειδή γενικά έχεις συμμετάσχει στο φόρουμ έστω και αυτό το λίγο.
Βέβαια όσο καιρό είσαι στο φόρουμ έχεις δει πώς δουλεύει και θα μπορούσες πολύ απλά να ζητήσεις άδεια από κάποιον στην ΟΔ για να ανεβάσεις την αγγελία σου κανονικά αλλά τέλος πάντων.
Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τους κανόνες μιας κοινότητας στην οποία συμμετέχουμε.
Καλή πώληση.
Nikos_d:
Όποιος βρει πως έγινε και ξεφλούδισε βερνίκι και χρώμα, κερδίζει ένα πλύσιμο στου Πάκι στο Avin δίπλα στο Media Markt Καλαμαριάς δώρο!
Η πίεση στο μηχάνημα τους παίζει να πλησιάζει υδροκοπή. Εργοστασιακό χρώμα παρακαλώ.
harisport:
Στο επλυναν με πιεστικο και έγινε αυτό; Δεν τους είπες ή είπαν κάτι;
Nikos_d:
--- Quote from: harisport on June 12, 2019, 06:17:13 PM ---Στο επλυναν με πιεστικο και έγινε αυτό; Δεν τους είπες ή είπαν κάτι;
--- End quote ---
Ναι. Τι να τους πεις και τι να σου κάνουν? Ασε που σε 13 χρονών αμάξι δεν θα κάτσουν να σου βάψουν το φτερό γιατί θα σου πουν ότι ήταν έτοιμο να φύγει και με το πιεστικό έφυγε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version