!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (855/1071) > >>

steve:
Παιδιά ψάχνω το συμφορουμίτη που έχει ένα κουκλί nc fl (μαύρο i think με άσπρα δερμάτινα) και νομίζω μένει εξωτερικό, δε θυμάμαι όνομα!! θέλω να ρωτήσω κάτι αισθητικής φύσεως!  κάθε βοήθεια δεκτή!!  :exaclty:

luigid:

--- Quote from: steve on June 04, 2019, 01:57:23 PM ---Παιδιά ψάχνω το συμφορουμίτη που έχει ένα κουκλί nc fl (μαύρο i think με άσπρα δερμάτινα) και νομίζω μένει εξωτερικό, δε θυμάμαι όνομα!! θέλω να ρωτήσω κάτι αισθητικής φύσεως!  κάθε βοήθεια δεκτή!!  :exaclty:

--- End quote ---

tzo ισως?

steve:

--- Quote from: luigid on June 04, 2019, 02:08:31 PM ---
--- Quote from: steve on June 04, 2019, 01:57:23 PM ---Παιδιά ψάχνω το συμφορουμίτη που έχει ένα κουκλί nc fl (μαύρο i think με άσπρα δερμάτινα) και νομίζω μένει εξωτερικό, δε θυμάμαι όνομα!! θέλω να ρωτήσω κάτι αισθητικής φύσεως!  κάθε βοήθεια δεκτή!!  :exaclty:

--- End quote ---

tzo ισως?

--- End quote ---
ναι ρε συ, κάπως έτσι νομίζω!!! τεράστιε!

jSkyline:
@tzo σε ψάχνει ο @steve ! :P

Και απ΄οσο θυμάμαι δε μένει εξωτερικό πλέον.

@General_lee θα συμφωνήσω οτι όντως η συγκεκριμένη διαδρομή δεν εχει πολλή κίνηση, αλλά εκτός απο τα αυτοκίνητα συχνά-πυκνά περνάνε και αρκετά ποδήλατα. Νομίζω είχαμε πάει και εμείς εκεί πάνω βόλτα παρέα. Τα ποδήλατα είναι ακόμα χειρότερα απο τα αμάξια, γιατί υπάρχουν οι ποδηλάτες που πάνε με 50-60χλμ και νομίζουν οτι είναι οι Sagan του δρόμου! Εννοείται οτι πολλές φορές και χωρίς φώτα.

Liakos:
Μενω στη νοητη ευθεια προς τα κατω οπως ειναι η φωτογραφια. Παρακαλεισθε οι αχταποδοτοι και εξατμισατοι , οπως εγω, να μη μας επισκεπτεστε.  :D   :axe:

Ενταξει το σημειο δεν εχει κινηση βραδινες ωρες. Απο εκει θα περασει μονο οποιος παει να γαμ... εεεε, να δει τη θεα της φωτισμενης Αθήνας απο τον Υμηττο.  :gay:  Οπως και να εχει ομως παραμενει δημοσιος δρομος με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν το εχω και ποτε δεν το ειχα ποτε με την πλαγιολισθηση, δεν εχω δοκιμασει ποτε να γλιστρησω παρατεταμενα στο συγκεκριμενο σημειο, αλλα επειδη η ασφαλτος κραταει και εκτιμω οτι χρειαζεται γεναια μεταφορα βαρους και αρκετα χλμ, καλο ειναι οποιος δεν ειναι πολυ εξοικειωμενος με το αθλημα να μη δοκιμασει την τυχη του. Ειδικα στην κατηφορα.  :gl:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version