!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (854/1071) > >>

spoumi:
Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάνει τις βλακείες μας στο δρόμο αλλά καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω πριν κάνουμε κάποια βλακεία για να μην πάρουμε κανέναν στο λαιμό μας.
Το σημείο δεν το γνωρίζω καλά για να εκφέρω άποψη και μιλάω γενικότερα.
Από κει και πέρα ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει.

harisport:
Εχετε δικιο και οχι δεν τα κανω δημοσια αυτα γιατι ακριβως φοβαμαι. Τωρα το σημειο αυτο ειναι οντως νεκρο και πολλοι πανε με αυτον τον σκοπο εκει. Ρωτησα κυριως απο απορια γιατι πανε κατι γνωστοι μου εκει. Αν το εκανα θα ηταν με φιλο να ειναι πιο μπροστα αρκετα με αυτοκινητο,με τηλ σε ανοιχτη ακροαση για να με ειδοποιει, 1 στις 1000 που υπαρχει ανθρωπος. Προφανως δεν προτεινω και εγω να παει καποιος αλλα οσες φορες εχει τυχει να μαι Χολαργο, ο δρομος που οδηγει προς τα εκει, εναι πραγματικα νεκρος, γι αυτο και μου την εχουν ψιλο-πεσει εκει σε ενα στενο, βραδυ, στο γηπεδο του τεννις αν ξερετε

Παντως general lee δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι πιο παραστατικη η παρουσιαση σου  ;D

topetwrx:
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τα παραπάνω, αλλά βρε παιδιά, ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω, με πρώτο εμένα!

Νεότερος έχω κάνει πολλά σε δημόσιους δρόμους, πάντα μακριά κατά το δυνατόν από κόσμο (σιχαινόμουνα πάντα την πολυκοσμία και το θεαθήναι) και κίνηση, αλλά προφανώς ο κίνδυνος ελλόχευε και προφανώς στάθηκα τυχερός, δόξα το Θεό.

Κακά τα ψέματα όταν το αίμα βράζει και δεν έχεις εναλλακτικές (πίστα, αλάνες κτλ) τότε ψάχνεις κάτι άλλο. Ειδικά εκείνα τα χρόνια, που ούτε Αθήνα-Θεσσαλονίκη είχαν πίστες κτλ. πόσο μάλλον στην επαρχία, που ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ για να ξεδώσει κάποιος! Δυστυχώς, όσο ανώριμο-επικίνδυνο και να ακούγεται αυτό, σαν το δημόσιο δρόμο δεν έχει, με την ποικιλία που προσφέρει και κάποιος που πραγματικά αγαπά την γρήγορη οδήγηση ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, πρέπει να έχει πολύ μεγάλη εγκράτεια για να αποφύγει τον πειρασμό. Δυστυχώς ο δημόσιος δρόμος κατά την άποψή μου είναι πολύ μεγαλύτερο σχολείο, που καμιά αλάνα δεν θα προσφέρει την οδηγική άνοδο σε σχέση με αυτόν!

Προφανώς και μεγαλώνοντας έρχεται και η ωριμότητα, όπου πλέον γίνεσαι συνήθως πιο ασφαλής. Πχ το θεωρώ αδιανόητο (99% είμαι σίγουρος και για τους περισσότερους από εσάς) να περνώ από μια ενδιαφέρουσα οδηγικά διαδρομή και να μην τρέξω ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει κίνηση. Δεν θα πάω με την ταυτότητα στο στόμα όπως παλιά βέβαια, κάτι για το οποίοι ντρέπομαι…

Το συγκεκριμένο σημείο δεν το γνωρίζω, αλλά από ότι βλέπω-υποθέτω, είναι με διαχωριστική νησίδα στην μέση, με μπαριέρες, κάτι που σημαίνει ότι ο απέναντι δεν κινδυνεύει από το λάθος που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Να τρομάξει φυσικά μπορεί, από λίγο έως πολύ, με τις όποιες συνέπειες! Επίσης να υποθέσω ότι οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες και όχι πάνω από 60-80 χιλ., βλέποντας την καμπυλότητα των στροφών.

Παρόλα αυτά επειδή μπορεί να παρεξηγηθώ με τα παραπάνω, να πω ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν παροτρύνω τέτοιες ενέργειες όπως πολύ κάνετε και εσείς!! Πειράματα ΜΟΝΟ στο ασφαλές περιβάλλον κάποιας πίστας-αλάνας, με ζώνη ασφαλείας! Το παραπάνω είναι απλά για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου! Με πιάνετε  ελπίζω!

harisport:
Απο απορια αν θες να δεις πως ειναι, γιατι και εγω βιντεο ειδα, μπες στου youtube και πατα mx5 papagou drift και θα εχει. Δεν ξερω πως εχει καθιερωθει και πανε τοσοι εκει αλλα φανταζομαι επειδη εχει καλο δρομο, μπαριερες, 2 λωριδες μεγαλουτσικες και νεκρα απο κοσμο. Σε καμια περιπτωση δεν προτεινω και εγω να παει καποιος εκει, απλα το ειδα και ρωτησα. Δεν ειναι ευκολη διαδρομη για να βγει με το πλαι, εχω ακουσει διαφορα

Trelos7:

--- Quote from: topetwrx on June 03, 2019, 02:04:05 PM ---το θεωρώ αδιανόητο (99% είμαι σίγουρος και για τους περισσότερους από εσάς) να περνώ από μια ενδιαφέρουσα οδηγικά διαδρομή και να μην τρέξω ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει κίνηση. Δεν θα πάω με την ταυτότητα στο στόμα όπως παλιά βέβαια
--- End quote ---

That  :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version