!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
luigid:
ΜΕ τις ζαντες που εχεις και 215 ,εγω θα ελεγα αρκετα δυσκολο!
harisport:
Φουρκετα εννοεις την αναστροφη; Απο οσο εχω δει σε βιντεο ειναι πεταλο δεξι, μεταφορα βαρους αναστροφη με 1η, κατεβασμα και 2ο πεταλο. Ε θα βαλω 40 πιεση πισω και θα παω, εξαλλου δεν ειναι φρεσκα τα λαστιχα, για καψιμο τα εχω, αλλα δεν ειναι κακα. Ο δρομος ειναι σαγρε τυπου θριασιο ή κλασσικος ελληνικος δρομος- ψιλογυαλι σαν το ΣΕΦ; Θριασιο δεν εχω παει γιατι οσους ειδα απο την κακη ασφαλτο, γυρνανε με λινα τουλαχιστον. Το ΣΕΦ προσφατα το δοκιμασα και το γυρναω τελικα με 2α, απλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που γυρισα τοσο ανοιχτο κυκλο, ισως δεν εδινα αρκετο γκαζι σε καποιο σημειο και ενιωθα οτι χανω μουτρα, και αυτο με 30 πιεση και οχι 40
General_lee:
Κοκκινο γίνεται παντιλικι, κιτρινο ειναι μεταφορά. Αυτα που δεν έχουν τπτ θέλουν 500 αλογα ή λάστιχα σλικ στενα για να ενωθούν γλιστρώντας.
Άσφαλτος ειναι επιπέδου Αττικής οδου, ισως ενα κλικ λιγότερο λογω φθοράς. Δεν ειναι η σύσταση του Θριάσιου που είναι ολο αγριο γιατι ειναι χοντροκοκκη. Ειναι κλασσικη ευρωπαϊκή ασφαλτος που ψιλοκρατάει.
(φυσικά δεν προτείνω σε κανεναν να κανει αυτα που δείχνει το σκιτσο)
spoumi:
Και να γίνω εγώ ο γραφικός της παρέας και να πω πως ενώ δεν σχολίασα για την επιλογή στα λάστιχά σου που είναι θέμα ασφάλειας για σένα αλλά και τους γύρω σου, τώρα θα πω ότι το να πας και να πειραματιστείς σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ούτε σωστό ούτε έξυπνο.
Και αν δε νοιάζεσαι για σένα και το αμάξι σου σκέψου το σενάριο να καρφωθείς σε κανέναν οικογενειάρχη με παιδιά μέσα που γυρίζουν σπίτι τους.
Και πριν μου πει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε δικαιολογία να σας πω ότι έχει τύχει σε άτομο εδώ μέσα να είναι με την οικογένειά του, να γυρίζει σπίτι του ήσυχος και ωραίος και να τον εμβολισε αμάξι που την είχε δει τσουτσίγια αλα ελληνικά.
Και στην τελική αν κάποιος επιμένει και θέλει να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι τουλάχιστον ας μη ζητάει συμβουλές για το πώς να το κάνει δημοσίως στο φόρουμ.
Πήγαινε δώσε το 20άκι στον καρτόδρομο και παίξε όσο θέλεις.
Δεν θες να δωσεις 20άκι επειδή ξαφνικά μας έπιασαν οι τσιγγουνιές?
Πήγαινε σέσι ή σε τόσες άλλες αλάνες που υπάρχουν στην Αττική και παίξε εκεί.
General_lee:
--- Quote from: spoumi on June 03, 2019, 12:13:30 PM ---Και να γίνω εγώ ο γραφικός της παρέας και να πω πως ενώ δεν σχολίασα για την επιλογή στα λάστιχά σου που είναι θέμα ασφάλειας για σένα αλλά και τους γύρω σου, τώρα θα πω ότι το να πας και να πειραματιστείς σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ούτε σωστό ούτε έξυπνο.
Και αν δε νοιάζεσαι για σένα και το αμάξι σου σκέψου το σενάριο να καρφωθείς σε κανέναν οικογενειάρχη με παιδιά μέσα που γυρίζουν σπίτι τους.
Και πριν μου πει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε δικαιολογία να σας πω ότι έχει τύχει σε άτομο εδώ μέσα να είναι με την οικογένειά του, να γυρίζει σπίτι του ήσυχος και ωραίος και να τον εμβολισε αμάξι που την είχε δει τσουτσίγια αλα ελληνικά.
Και στην τελική αν κάποιος επιμένει και θέλει να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι τουλάχιστον ας μη ζητάει συμβουλές για το πώς να το κάνει δημοσίως στο φόρουμ.
Πήγαινε δώσε το 20άκι στον καρτόδρομο και παίξε όσο θέλεις.
Δεν θες να δωσεις 20άκι επειδή ξαφνικά μας έπιασαν οι τσιγγουνιές?
Πήγαινε σέσι ή σε τόσες άλλες αλάνες που υπάρχουν στην Αττική και παίξε εκεί.
--- End quote ---
Ισχύει αυτο, απλα το συγκεκριμένο σημείο είναι για δεδομένα δημοσίου δρομου παρα πολυ ασφαλες για το βασικο λογο οτι οδηγεί μονο στο βουνο για τρεξιμο και ένα νεκροταφείο, αρα το βραδυ εχει μηδενική κίνηση, συν οτι εχει τουλάχιστον στο πεταλακι και ορατότητα και μεσαιο διαζωμα μεγάλο. Δε θα πέσεις δλδ σε αλλον πανω αν κανεις λάθος εφοσον βλέπεις.
Παρολα αυτα πολυ σωστα εινι δημόσιος δρομος και δεν συνιστάται.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version