!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Nikos_d:
--- Quote from: Dasimo on May 07, 2019, 12:19:23 AM ---Νομίζω χει ξανά ρωτηθεί και βρίσκουν οι πλάκες.
--- End quote ---
Για το mazda 6 ήταν εκείνο θέμα που όντως έβρισκε στην δαγκάνα.
Nikos_d:
Παίζει μεγάλη πιθανότητα να πουλήσω το nc μου για χάρη μιας επαγγελματικής πρότασης που αλλάζει εντελώς τα πλάνα μου. Αν γίνει κάτι μάλλον θα πουλήσω ξεχωριστά ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ζαντολαστιχα και τον καταλύτη καινούριο στο κουτί του.
harisport:
Είχες και χταπόδι με τον καταλύτη;
Nikos_d:
--- Quote from: harisport on May 27, 2019, 10:04:30 PM ---Είχες και χταπόδι με τον καταλύτη;
--- End quote ---
Το έδωσα πίσω το χταποδι . Από φίλο το πήρα. Τα ψαρεύει αυτός :llol: Θα ενημερώσω το φόρουμ τις επόμενες μέρες για το τι θα κάνω. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφερόμενος που να θέλει να το πάρει έτσι όπως είναι κούκλα.
Nikos_d:
--- Quote from: Nikos_d on May 27, 2019, 06:54:12 PM ---Παίζει μεγάλη πιθανότητα να πουλήσω το nc μου για χάρη μιας επαγγελματικής πρότασης που αλλάζει εντελώς τα πλάνα μου. Αν γίνει κάτι μάλλον θα πουλήσω ξεχωριστά ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ζαντολαστιχα και τον καταλύτη καινούριο στο κουτί του.
--- End quote ---
Άκυρο. Έπαιζε να αγοράσω ποσοστό σε ένα γυμναστήριο (γυμναστής γαρ) αλλά τα λεφτά που ζήτησαν ήταν πολύ πέρα από την πραγματικότητα και το budget που υπολογιζα, άρα δεν έχει νόημα και να πουλήσω το αμάξι για να συμπληρώσω το ποσό.
Αν και εδώ που τα λέμε, σημερα καλυτερα freelancer παρά να τρέχεις επιχείρηση στην Ελλάδα, έλα όμως που το επάγγελμα που κάνω έχει ημερομηνία λήξης.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version