!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
spoumi:
Κυρίαρχο λόγο παίζουν τα ελαστικά όπως σωστά είπε ο Χρήστος.
Από κει και πέρα σίγουρα το mx-5 δε φημίζεται για την καλή του ηχομόνωση.
Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να ασχοληθεί κανείς να τη βελτιώσει.
Αν κάποιος ενοχλείται τόσο πολύ από τη μόνωση, τότε μάλλον έχει διαλέξει λάθος αμάξι ή έχει ξεχάσει τι εστί mx-5.
Nettos:
Ποιο πολύ τα αναφέρω αυτά για να μη νομίζει κάποιος οτι βάζοντας το hardtop, το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται τελείως στο θέμα ηχομόνωση. Απλα βελτιώνεται.
Όπως αναφέρετε και εσείς, λίγοι είναι αυτοι που τους απασχολεί το θέμα ηχομόνωση στο mx5. Εμενα προσωπικά σε αυτον τον τομέα, το αμαξι με καλύπτει. Πιο πολύ με ενοχλεί ο αδιάφορος ήχος απο το μοτέρ :)
panos2171:
Δεν ξέρω για το NC αλλά στο NB τουλάχιστον πιο ενοχλητικός είναι ο θόρυβος της κύλισης. Σε αυτό βέβαια φταίει και η κ@λοάσφαλτος που έχουμε. Όταν μπαίνω σε καινούργια άσφαλτο η διαφορά είναι χαώδης.
Manolis:
Για ηλεκτροστατική σε ζάντες και δαγκάνες που πάμε?
Είχα φτιάξει τις ζάντες του NC στον Μπιλλίρη η δουλειά ήταν μια χαρά.Επειδή φαντάζομαι ότι θα λυθούν τα φρένα
έχω μια ανησυχία.Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η καλύτερη τιμή,αλλά η καλύτερη δουλειά.
Αν είναι και κάπως κοντά μου (Π.Φάληρο) ακόμα καλύτερα.
Nikos_d:
Παίδες έχει 8 εργάσιμες που παρήγγειλα από mx5parts στην Αγγλία κάτι πραγματακια και δεν έχουν έρθει ακόμα. Ξέρω ότι δέματα της royal mail έρχονται μέσω acs courier εδώ κάτι που επιβεβαίωσε και το τοπικό κατάστημα εδώ στην Καλαμαριά.
Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version