!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (845/1071) > >>

panos2171:
Φέτος, ακόμη και τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω μεγάλο πρόβλημα με τις γάτες. Μέχρι πέρυσι ήταν μάλλον μια που δε με ενοχλούσε αλλά πλέον η κατάσταση είναι αρκετά εκνευριστική γιατί φαίνεται να είναι περισσότερες από μια. Πέραν του ότι μου κάνουν κάτασπρη την οροφή, έχουν αφήσει σημάδια στο χρώμα ενώ όταν βρέχει έτσι όπως ανεβαίνουν λασπωμένα το κάνουν πτανα. Ξεκίνησα να βάζω ημικουκούλα αλλά αυτό σώνει μόνο την οροφή.
Εκτός από τις ναφθαλίνες που έχουν ακουστεί και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικές έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άλλο; Βλέπω σε petshops έχουν απωθητικά κατοικίδιων. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Σκέφτομαι πως ίσως αν ψεκάζω τις ρόδες και χαμηλά τους προφυλακτήρες να σωθεί η κατάσταση.

luigid:

--- Quote from: panos2171 on April 13, 2019, 01:42:58 PM ---Φέτος, ακόμη και τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω μεγάλο πρόβλημα με τις γάτες. Μέχρι πέρυσι ήταν μάλλον μια που δε με ενοχλούσε αλλά πλέον η κατάσταση είναι αρκετά εκνευριστική γιατί φαίνεται να είναι περισσότερες από μια. Πέραν του ότι μου κάνουν κάτασπρη την οροφή, έχουν αφήσει σημάδια στο χρώμα ενώ όταν βρέχει έτσι όπως ανεβαίνουν λασπωμένα το κάνουν πτανα. Ξεκίνησα να βάζω ημικουκούλα αλλά αυτό σώνει μόνο την οροφή.
Εκτός από τις ναφθαλίνες που έχουν ακουστεί και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικές έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άλλο; Βλέπω σε petshops έχουν απωθητικά κατοικίδιων. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Σκέφτομαι πως ίσως αν ψεκάζω τις ρόδες και χαμηλά τους προφυλακτήρες να σωθεί η κατάσταση.

--- End quote ---

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω πλεον.
Στο κοινοχρηστο γκαραζ πολυκατοικιας μπαινει μια συγκεκριμενη ασπρη η οποια αρεσκεται να στρογγυλοκαθεται στην καταμαυρη κουκουλα μου.Το αποτελεσμα ειναι οι ασπρες τριχες της να δινουν χρωματικη αντιθεση και να μου κανουν τα νευρα κροσια.

Πηρα ναφθαλινες που τις βαζω μπροστα στο πλαστικο των καθαριστηρων(3),πισω στα νικελ μπροστα απο το πορτμπαγκαζ(2) και πανω στην κουκουλα (3).

Το αποτελεσμα ειναι να βρισκω πατημασιες στο καπω,στο τζαμι και τριχες στην κουκουλα ΠΑΛΙ!

Φοβαμαι οτι καποια μερα θα παω και θα καθεται αμεριμνη,μασουλωντας μια ναφθαλινη και θα μου επιδικνυει σαρκαστικα με την σταση της που ακριβως με εχει γραμμενο! :llol:

Περιμενω και εγω απαντησεις απο οποιον εχει βρει λυση!

Venceremos! :exaclty:

BrilliantBlackNC:
Τα απωθητικά απο pet shop δε κάνουν τίποτα επίσης, δοκιμασμένο...

SteliosR:
Βαζω καμια φορα πετσετα πανω στην κουκουλα , κ την κλεινω στα παραθυρα. Ετσι ανεβει δεν ανεβει στα φρυδια μας.

Το βασικο ειναι να μην τις τρομαξεις κ βγαλει νυχια για αντι traction control.

sfrag:
το πιπερι κατι κανει, αλλα τελικα ενα καλυμα της κουκουλας ειναι η λυση

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version