!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
spoumi:
--- Quote from: harisport on April 10, 2019, 11:08:06 AM ---Γειά σας. Όσοι έχετε nc με softop, έχετε σημαντική φασαρία από τα πίσω λάστιχα σε ανοιχτούς δρόμους με κακή άσφαλτο που κάνουν θόρυβο τα λάστιχα, με ταχύτητες άνω των 120χλμ/ωρα;
--- End quote ---
Ναι είναι φυσιολογικό.
Μπορείς να προσπαθήσεις να μονώσεις και να καλυτερεύσουν λίγο τα πράγματα αλλά δε νομίζω ότι θα δεις τρελή διαφορά.
harisport:
Έχω κάνει μόνωση με πισοφυλα στο πορτμπαγκάζ λίγο και στους πίσω θόλους καθώς και λίγο πίσω από τα καθίσματα και τα έχω ντύσει όλα με κετσε. Εγώ ακούω θόρυβο πίσω από τα προσκέφαλα. Ο οδηγός ακούει πίσω από τον συνοδηγό και ο συνοδηγός, αντίστοιχα, πίσω από το οδηγό. Αλλά ακούγεται σαν ναι είναι ανοιχτά
topetwrx:
Χάρη ακόμη και μετά από 14 ευτυχισμένους μήνες με το αυτοκίνητο και 8000 χιλ. ώρες-ώρες νομίζω ότι έχω παράθυρο ανοιχτό! ;D
harisport:
Τέλεια :P εγώ πιστεύω ότι ακούγεται από τις υδρορροές. Είχα διαβάσει μια πατέντα κάπου, όπου στην κάτω τρύπα της υδρορροης έβαζαν έλα τρύπιο κομμάτι από δάχτυλο γαντιου μιας χρήσης για να κόβει τον αέρα αλλά να φεύγει το νερό
kostasmito:
Απόστολε μετά από 10+ χρόνια χρήσης και 94000χλμ, ακόμα τσεκάρω κάθε φορά το παράθυρο του συνοδηγού!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version